Skocz do zawartości

Akumulator do mini kamerki brelok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki pół dnia szukałem nic nie znalazłem.

Jeszcze pytanie jakiej większej max pojemności mogę wsadzić tam akumulator?

Opublikowano

Nie ma co się łudzić, że do breloczka wejdzie cokolwiek większego. Jeśli coś większego chcesz podłączyć, to tylko zewnętrznie

KeyCam-Umbau_zpsebdab046.jpg

Opublikowano

Ja mam 4500mAh w tablecie, 1S i ładuje bez problemu ;) no ale mniejsza o to. Do breloka nic więcej nie włożysz chyba. Za mało miejsca. Możesz zrobić tak jak Grzegorz to przedstawił. Z tym że to już mniej wygodne się wtedy zaczyna robić :D

Wytapatane z mojego GT-S5830 :)

Opublikowano

Ładowarka w breloku podaje nie więcej niż 350mA, tak więc duży aku ładował by się 15h.

Twojego tabletu nie ładujesz "oficjalnym" złączem = mini/mikro USB (500mA - debilizm) tylko jakimś innym. Ze źródła o wydajności pewnie 3A, co pozwala naładować w 2h.

Opublikowano

Nie wiem jak inne, ale ja Tabaleta ładowałem przez micro usb zasilaczem który dawał 1A.

500mA to ograniczenie prądu pobieranego z portu USB, ale można wprowadzic port w tryb, że zapoda 1A.

Opublikowano

Zmierzyłem i tylko 250mah wejdzie wymiarami. Zamówiłem już.

Będzie latała w szybowcu do nagrywań ładuję portem i kablem

usb

Opublikowano

Ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiś pakietów, typowych jak i mniej typowych to może poszukać Batimexie w Pruszkowie.

Mają tam naprawdę przeróżne baterie.

Opublikowano
Zmierzyłem i tylko 250mah wejdzie wymiarami. Zamówiłem już. Będzie latała w szybowcu do nagrywań ładuję portem i kablem usb

Zrób tak jak na foto i problem zasilania rozwiązany raz na zawsze, a kamerka zaasilana z aku lubi się czasami wyłączyć zwłaszcza jak jest zimno.

post-10282-0-52365800-1395263091_thumb.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.