Krzycho Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam. Czy orientuje się ktoś gdzie w polskim sklepie dostane akumulator do mini kamerki keychan brelok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A możesz pokazać ten aku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jest akumulator 1S. Szukasz zamiennika, aby zmieścił się do obudowy, czy po prostu zasilania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zamiennika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 To jest 1S 250mAh http://electropark.pl/li-pol-inne/3675-pakiet-li-pol-3-7v-250mah.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dzięki pół dnia szukałem nic nie znalazłem. Jeszcze pytanie jakiej większej max pojemności mogę wsadzić tam akumulator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Możesz włożyć i 5000 mAh. Z tym że 1 S no i musi się zmieścić do obudowy Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 5000 raczej nie, bo nie naładujesz. Sprawdź ile masz miejsca w obudowie i zmierz jaki aku (1S) Ci się zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie ma co się łudzić, że do breloczka wejdzie cokolwiek większego. Jeśli coś większego chcesz podłączyć, to tylko zewnętrznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja mam 4500mAh w tablecie, 1S i ładuje bez problemu no ale mniejsza o to. Do breloka nic więcej nie włożysz chyba. Za mało miejsca. Możesz zrobić tak jak Grzegorz to przedstawił. Z tym że to już mniej wygodne się wtedy zaczyna robić Wytapatane z mojego GT-S5830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ładowarka w breloku podaje nie więcej niż 350mA, tak więc duży aku ładował by się 15h. Twojego tabletu nie ładujesz "oficjalnym" złączem = mini/mikro USB (500mA - debilizm) tylko jakimś innym. Ze źródła o wydajności pewnie 3A, co pozwala naładować w 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie wiem jak inne, ale ja Tabaleta ładowałem przez micro usb zasilaczem który dawał 1A. 500mA to ograniczenie prądu pobieranego z portu USB, ale można wprowadzic port w tryb, że zapoda 1A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jeżeli kamerka przeznaczona tylko do modeli można zasilać z odbiornika bez żadnych baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydur Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Lub nawet 3szt. AAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzycho Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zmierzyłem i tylko 250mah wejdzie wymiarami. Zamówiłem już. Będzie latała w szybowcu do nagrywań ładuję portem i kablem usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ewentualnie jak ktoś potrzebuje jakiś pakietów, typowych jak i mniej typowych to może poszukać Batimexie w Pruszkowie. Mają tam naprawdę przeróżne baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Zmierzyłem i tylko 250mah wejdzie wymiarami. Zamówiłem już. Będzie latała w szybowcu do nagrywań ładuję portem i kablem usb Zrób tak jak na foto i problem zasilania rozwiązany raz na zawsze, a kamerka zaasilana z aku lubi się czasami wyłączyć zwłaszcza jak jest zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gdzie to jest podłączone w środku? Bo odbiornik daje 5V a pakiet jest 3,7V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Wyjście USB to też 5V (chyba), ta moja nie miała złączy tylko wlutowany lipo Bardzo pozytywne komentarze, przy okazji zamówię. http://www.banggood.com/Wholesale-Mini-DVR-808-Car-Key-Chain-Micro-Camera-Pocket-Camcorder-p-48256.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Zamówiłem tą kamerkę, jak przyjdzie to zdam rerację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi