Volleyboy Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie wiem czy już to widzieliście ale temat jest dobry http://youtu.be/YCWcUiBMD90 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mega... to jest piękne <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Trochę się zdziwiłem, gdy zobaczyłem start . Piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volleyboy Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja już się w tym zakochałem i chetnie bym zamienił wszystkie moje modele na ten jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Super ja chcę taki jako transport do pracy :-D Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Fajne podwozie. Dobrze, że przy starcie za wyciągarką nie drałował z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Tutaj start jest jeszcze lepszy, a i wolność wynikająca z konstrukcji maszyny chyba bliższa naturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 he he, start harierem. Ciekawe ile ważą te konstrukcje zakładam, że nie więcej niż 50kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Standard 54kg Z dodatkami pewnie kilka więcej - http://www.ruppert-composite.ch/en/verkauf/archaeopteryx-bestellen.html w sumie zabawka za 260 k zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Przelećcie się paralotnią i przestańcie komplikować sobie i tak już trudne życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ja za młodu poleciałem latawcem skrzynkowym gigantem Cud, że się nie zabiłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benio Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 A tam, zaraz latawcem ,. Można zrobić "giganta" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Bardzo ciekawa konstrukcja. A widzieliście jak jest wyposażona na wypadek wypadku? Mam pytanie z zupełnie innej beczki, ale w temacie Archaeopteryxa. Czy mnie może się wydaje, ale w czasie składania nie widać żeby statecznik poziomy był jakoś mocowany, żeby pracować jako płytowy ster wysokości. Wygląda na mocowanie na sztywno. I w czasie lotu też nie widzę pracy SW. Czy to byłoby możliwe, żeby sterowanie wysokością było realizowane przy pomocy klap? Może piszę herezje, ale nie wszystkie wynalezione rozwiązania muszę znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi