Wuwu Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Chciałem skomentować powyższy film i wyszło kiepsko. Skasowałem wszystko oprócz: Nowy sezon rozpoczęty. Potem już samo poszło. Do poezji daleko, ale jeśli komuś poprawiło współżycie, to na zdrowie. W wersji bez wulgaryzmów zamienić odpowiednie wersy na: I fanflajem drzewa ścinał Piesek wybiegł na lotnisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PysiuJP Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 2 zaległe filmy nakręcone przez kolegę Kube 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Fajne filmiki, Beta jeszcze ładna i "cała" To tutaj daję filmik z dzisiejszego latania Pogoda była super! Nieźle się bawiliśmy Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=MKQH1Hog7bo 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dla Mateusza wzór konspekt, jak powinien wyglądać film z lotu https://www.youtube.com/watch?v=8DX22iiQcq0 https://www.youtube.com/watch?v=lYfmht1CcFg https://www.youtube.com/watch?v=GGm80TsQ0jI https://www.youtube.com/watch?v=x1AI_ZWhhjk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ania szlifuje formę. https://www.youtube.com/watch?v=C_yw79D6U8k 4:29 lewym uchem wleciało, prawym wyleciało 4:48 Betka Sretka dogoniła kretka. 6:15 Zara bydzie śmigać jak nowa Adam też. Łukasz ląduje, Adam świruje https://www.youtube.com/watch?v=RPaBucik6bs Nie zapomnijcie lajkować, subskrybować, komentować (na youtube). To nas motywuje do dalszej działalności. Pozdrawiam Wojtek. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Noo, dzisiaj był dzień powolnych lotów na małej wysokości, bo chmury nisko i widoczność kiepska Kto mógł, to ćwiczył Nie zabrakło też "klasycznego" bujania w obłokach Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=70lkpO3bMFA 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzel Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 No, dzisiaj widzę dzień pełen emocji, przejścia mniej lub bardziej ;P "na styk" ...a na koniec, jaki wisienka na torcie ... piękne widoki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witajcie,ale sie oczytałem i naoglądałem filmy super.no działo sie troche na lotnisku.pozdrawiam wszystkich 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak ruszałem z domu, pogoda nie nastrajała na loty - lekki deszcz. Koniec, końców, na koniec zaczęło się niebo czyścić. Latanie zaliczone do udanych. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Atak Klonów Czy w niedziele, czy w sobotę Gdy skończycie już robotę Weźcie swoje Izistary Czy jest nowy, czy jest stary Albo Betki lub Bixlery I Pioniery, Skajserfery Inne Multiplexa klony Może być też z dwóch złożony I wbijajcie na lotnisko Co by Was najwięcej przyszło Będą latać wszystkie razem Wkoło, równo jednym gazem Jeden wszak warunek będzie Że musicie mieć na względzie Bezpieczeństwo ponad wszystko Nikt nie wchodzi na lotnisko Na parkingu zostawiamy Nad autami nie latamy Samoloty wyróżniamy Naklejkami, światełkami Nie jesteśmy w górze sami I swój model rozpoznamy Kto nie lata stoi z boku Samoloty ma na oku Niech kamerą to nakręci I zachowa ku pamięci Taki pomysł na latanie Niech się naszym znakiem stanie Kto niechętny niech nie lata Będzie jego wielka strata I zaznaczam wszystkim z góry Kto przyjaznej jest natury Niech przybywa na lotnisko I to chyba jest już wszystko 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wojtek ale ty pilot poeta Jesteś super.ostatnio jakoś czasu mało na latanie ważne że cos Wy przynajmiej latacie i że filmiki jakoweś są,bo miło popatrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. AMC Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A czy goście z dalszej drogi Mogą zjechać w Wasze progi? Człek jestem z natury zgodny Nie zły nawet, kiedym głodny Tylko jakieś ciepłe ciuchy Bom jest zmarzluch nad zmarzluchy... Wziąłbym sweter kumpla żony Czapkę, polar, kalesony... Okna w autku - bez przeciungu Psa miast grzałek sitzheizungu Samoloty łaps pod pachę na CPN siup po wachę Prawy pedał - do podłogi Nic to, że to kawał drogi Pan policjant i suszarka? Toć sporego mam owczarka! Kły jak tygrys, głos basowy Choć nie całkiem jest rasowy To na pewno nie wymięknie! Ten w mundurku zaraz pęknie... Plan dojazdu - o! - jest mapka Akku, ładowarka, a-p-k-a... I tu trema - pewnie znacie Sztywne palce - pełne ... I pomyślę rozżalony "miałem nowe kalesony..." Nie, to chyba coś poćwiczę Nim lądowań sto zaliczę To się chyba nie odważę Tak mi to ambicja każe Bo pilotów dobrych macie Obejrzałem, jak latacie I powiecie: ale chała... ze stolicy i dał ciała... Jak pomyślę to mnie trzepie Może z wiosną będzie lepiej... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Bez heizungu nie da rady Przyjechać tutaj z Warszawy Progów u nas nie ma bracie Chętnie przywitam tu ja Cię Nie zapomnij zabrać klona Bo Cię wyda kumpla żona Możesz latać razem z nami Serdecznie tu zapraszamy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (Marne każde tłumaczenie Muszę przyjąć zaproszenie) Dzięki, Wuwu, tak to widzę Strasznie chciałbym lecz się wstydzę Formę muszę podszlifować Aby z twarzą się uchować A z tym swetrem to pozory Nic nie było do tej pory Klon władany górną głową Tak zostanie - daję słowo! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Nie o takich klonach mówię Coś na rzeczy się rozumie Zaproszenie aktualne Nawet jak z twą formą marnie Jakby coś weź z sobą żonę Będziesz miał to wybaczone 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (Nie, tak tego nie zostawię heitzung zrobię, formę sprawię Byłby obciach, gdyby Ania Nauczała mnie latania Bez urazy, miła Aniu Jeśliś dobra w nauczaniu) Ach, myślałem, że w domyśle Chodzi o...wiesz co... nie mogę ściślej Listek miałem przed oczami I zbłądziłem gdzieś myślami O tej porze nie tak trudno Coś poplątać myślą brudną Co zaś tyczy się słodyczy Dobry kumpel, to pożyczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Siedzą w nocy w internecie Jeden z drugim bzdury plecie Dobry zwyczaj nie pożyczaj I do tego się przyzwyczaj Gdy latają samoloty Nikt nie traci tutaj cnoty Oczyść umysł Padawanie Bo Cię ciemna moc dostanie My latamy tu modelem Jak chcesz więcej to burdele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Słodycz tylko towarzyską Mam na względzie. I to wszystko. Tak już jestem ułożony że bym nie tknął czyjejś żony A "te sprawy"? Z siwą głową To się dawno ma za sobą... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 To rzecz jasna my to wiemy Tylko z tego się śmiejemy Człowiek pożartować musi Bo inaczej się udusi Mroczne widmo przegonione Ciemne myśli odpędzone Teraz czas szykować klony To se jutro polotomy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Tak! - precz precz kosmate bzdety Czarne, ciemne niczym krety Choć młodości czas nie zwróci To już wolnym jest od chuci Teraz inne rzeczy cenię Miłe słowo, gest, spojrzenie Tam, gdzie fajna atmosfera nie jest miejsce dla ogiera W górę helik na turbinie! Nie zawracać de dziewczynie... Miły Krzychu z Limanowej Który pytasz Nas swym słowem Czy my czasem nie na bani Nad kompjutrem, uchachani Krzysiu - żadna to radocha Przegiąć z cedwahapięćoha Miast go wlewać między żebra Lepiej w to, co łyka Webra Oby cukru w tym nie było Tłoka z zylem nie zlepiło Wody też tam być nie może Bo łożyskom zrobisz gorzej Jak rozbełtasz dobrze to-to To paliwko masz jak złoto! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi