Wuwu Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ju 87 i dwa P-47 Thunderbolt. Kto wygrał? Ci co widzieli wiedzą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ania robisz się sławna: http://www.nowiny.pl/galeria/14353-latac-kazdy-moze-ix-miedzynarodowy-piknik-modelarski-w-raciborzu-rc-air-show/foto-450227.html?item=120801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Zreperowana druga kosiarka, zapraszamy na koszenie dziś po 16. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 15 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jeszcze jeden film z Raciborza. Krótki film z lotu MultiRoToRa z utworem muzycznym w tle 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jeszcze jeden film z Raciborza. Ulga w Oborze. Kanał Ulga, dzielnica Raciborza Obora. Niedługo będziesz producentem videoklipów dla MTV . Warto obejrzeć, świetna jakość . Podobne filmy to dzieciakom na lekcjach geografii trzeba by pokazywać, może odłożyły by komórki na chwilę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dzięki Materiał to ponad 40 minut nudnych zdjęć z powietrza, trzeba to było w coś ubrać. Praca nad tym filmikiem trochę mnie wymęczyła i puściłem nie skończony jeszcze, bo miałem dość Spokojnie, nie będzie drugiej wersji Ktoś jeszcze ogląda MTV? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ktoś jeszcze ogląda MTV? Nigdy nie oglądałem . Nie wiem nawet, czy jeszcze istnieje. Ale w porównaniu, to Twój "nudny" materiał z powietrza jest porywający. Nawet, gdyby był ze środka oceanu, to też . Pytanie jaskiniowca : są jakieś zasady tej "konkurencji" na Twoim filmie z #921 , czy to amerykanka ? Bomby-miny-karabiny, czy tylko "na bawoła" ? Wybacz niewiedzę, ja z lasu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nigdy nie oglądałem . Nie wiem nawet, czy jeszcze istnieje. Ale w porównaniu, to Twój "nudny" materiał z powietrza jest porywający. Nawet, gdyby był ze środka oceanu, to też . Pytanie jaskiniowca : są jakieś zasady tej "konkurencji" na Twoim filmie z #921 , czy to amerykanka ? Bomby-miny-karabiny, czy tylko "na bawoła" ? Wybacz niewiedzę, ja z lasu ... To miał być przelot 3 samolotów z 2 wojny światowej , chwila nieuwagi i "sztukas " poszedł na złom. Bez karabinów i bomb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To miał być przelot 3 samolotów z 2 wojny światowej , chwila nieuwagi i "sztukas " poszedł na złom. Bez karabinów i bomb Widziałem jeszcze dwa inne filmiki z kolizji modeli w powietrzu. Obydwu - z fotela widza, nie stamtąd - można było łatwo uniknąć, jak właśnie wydaje się widzowi-optymiście już po fakcie. A że chyba już niewiele mnie w Naszym Świecie wprawi w zdumienie to pomyślałem, że ktoś wymyślił nowy oręż do walki z nudą ... No, nie pisałbym się na to... na razie. Można futuryzować, że za czas jakiś takie konkurencje zaistnieją, może nawet podparte pokażną szeleszczącą pulą ... Kiedyś w Rosji tzw. mafia organizowała cały turniej motocrossowy z wysokimi nagrodami. Domyślacie się pewnie, co się tam działo . Pocieszam się , że Nasze hobby jest jakby subtelniejsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 24 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tutaj filmik z piątkowego, popołudniowego latania Pogoda sprzyjała szybowcom, ale nie tylko Super zabawa! Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=BgQle2gT8g4 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Tutaj filmik z piątkowego, popołudniowego latania Super ujęcia i jak zwykle mądrze poukładane - uznanie i gratki ode mnie . Siadanie na ogonie może warto by powtórzyć, tylko bliżej i dłużej, jak warunki pozwolą. Gdyby udało się utrzymać stabilnie przez kilkanaście sekund, z przejściem z jednego łuku w przeciwny i z dość bliska, to byłby jeszcze bardziej unikalny filmik . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 28 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=IWvzfAxMGFU 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko11 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=IWvzfAxMGFU Jak zwykle ujęcia mistrzostwo świata 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 To oczywiście zasługa Any - filmowanie, edycja i montaż. Ja tylko publikuję ;-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hej a jak tam w sobote ? - Kosorowice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ania gratulacje za reżyserie,Adam filmiki z lotu ptaka sssuuppeerr.No a piloci gratulacje za piękne starty,loty i lądowania.co mi sie podoba w tych filmach?że niema podkładu muzycznego ,słychać co sie w naturze dzieje.pozdrowienia dla wszystkich 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Obejrzałem rano ten film z Gliwic i nic nie napisałem bo zaniemówiłem. Teraz chciałem coś mądrego o filmie wrzucić, ale nadal mnie trzyma ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMC Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! Ania - trzymasz mnie przy życiu . Potrafisz pokazać cały urok ... . Dziękuję Wam za ten film i gratuluję takich wyników. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 1 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Na dobranoc, albo na dzień dobry, jak ktoś już zasnął: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 2 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Coś tu się kroi. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi