Wuwu Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Ju 87 i dwa P-47 Thunderbolt. Kto wygrał? Ci co widzieli wiedzą 2
Avatar Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Ania robisz się sławna: http://www.nowiny.pl/galeria/14353-latac-kazdy-moze-ix-miedzynarodowy-piknik-modelarski-w-raciborzu-rc-air-show/foto-450227.html?item=120801
silesia_system Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Zreperowana druga kosiarka, zapraszamy na koszenie dziś po 16. 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 15 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Września 2016 Jeszcze jeden film z Raciborza. Krótki film z lotu MultiRoToRa z utworem muzycznym w tle 5
AMC Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Jeszcze jeden film z Raciborza. Ulga w Oborze. Kanał Ulga, dzielnica Raciborza Obora. Niedługo będziesz producentem videoklipów dla MTV . Warto obejrzeć, świetna jakość . Podobne filmy to dzieciakom na lekcjach geografii trzeba by pokazywać, może odłożyły by komórki na chwilę .
Wuwu Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Dzięki Materiał to ponad 40 minut nudnych zdjęć z powietrza, trzeba to było w coś ubrać. Praca nad tym filmikiem trochę mnie wymęczyła i puściłem nie skończony jeszcze, bo miałem dość Spokojnie, nie będzie drugiej wersji Ktoś jeszcze ogląda MTV? 1
AMC Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Ktoś jeszcze ogląda MTV? Nigdy nie oglądałem . Nie wiem nawet, czy jeszcze istnieje. Ale w porównaniu, to Twój "nudny" materiał z powietrza jest porywający. Nawet, gdyby był ze środka oceanu, to też . Pytanie jaskiniowca : są jakieś zasady tej "konkurencji" na Twoim filmie z #921 , czy to amerykanka ? Bomby-miny-karabiny, czy tylko "na bawoła" ? Wybacz niewiedzę, ja z lasu ...
Francka Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Nigdy nie oglądałem . Nie wiem nawet, czy jeszcze istnieje. Ale w porównaniu, to Twój "nudny" materiał z powietrza jest porywający. Nawet, gdyby był ze środka oceanu, to też . Pytanie jaskiniowca : są jakieś zasady tej "konkurencji" na Twoim filmie z #921 , czy to amerykanka ? Bomby-miny-karabiny, czy tylko "na bawoła" ? Wybacz niewiedzę, ja z lasu ... To miał być przelot 3 samolotów z 2 wojny światowej , chwila nieuwagi i "sztukas " poszedł na złom. Bez karabinów i bomb
AMC Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 To miał być przelot 3 samolotów z 2 wojny światowej , chwila nieuwagi i "sztukas " poszedł na złom. Bez karabinów i bomb Widziałem jeszcze dwa inne filmiki z kolizji modeli w powietrzu. Obydwu - z fotela widza, nie stamtąd - można było łatwo uniknąć, jak właśnie wydaje się widzowi-optymiście już po fakcie. A że chyba już niewiele mnie w Naszym Świecie wprawi w zdumienie to pomyślałem, że ktoś wymyślił nowy oręż do walki z nudą ... No, nie pisałbym się na to... na razie. Można futuryzować, że za czas jakiś takie konkurencje zaistnieją, może nawet podparte pokażną szeleszczącą pulą ... Kiedyś w Rosji tzw. mafia organizowała cały turniej motocrossowy z wysokimi nagrodami. Domyślacie się pewnie, co się tam działo . Pocieszam się , że Nasze hobby jest jakby subtelniejsze .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 24 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 24 Września 2016 Tutaj filmik z piątkowego, popołudniowego latania Pogoda sprzyjała szybowcom, ale nie tylko Super zabawa! Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=BgQle2gT8g4 7
AMC Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Tutaj filmik z piątkowego, popołudniowego latania Super ujęcia i jak zwykle mądrze poukładane - uznanie i gratki ode mnie . Siadanie na ogonie może warto by powtórzyć, tylko bliżej i dłużej, jak warunki pozwolą. Gdyby udało się utrzymać stabilnie przez kilkanaście sekund, z przejściem z jednego łuku w przeciwny i z dość bliska, to byłby jeszcze bardziej unikalny filmik .
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 28 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=IWvzfAxMGFU 12
Marko11 Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! http://www.youtube.com/watch?v=IWvzfAxMGFU Jak zwykle ujęcia mistrzostwo świata 1
mooseman Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 To oczywiście zasługa Any - filmowanie, edycja i montaż. Ja tylko publikuję ;-) 1
Francka Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Hej a jak tam w sobote ? - Kosorowice ?
piotrekrc Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Ania gratulacje za reżyserie,Adam filmiki z lotu ptaka sssuuppeerr.No a piloci gratulacje za piękne starty,loty i lądowania.co mi sie podoba w tych filmach?że niema podkładu muzycznego ,słychać co sie w naturze dzieje.pozdrowienia dla wszystkich 4
stema Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Obejrzałem rano ten film z Gliwic i nic nie napisałem bo zaniemówiłem. Teraz chciałem coś mądrego o filmie wrzucić, ale nadal mnie trzyma ... 3
AMC Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 No to w końcu filmik z naszych niedzielnych odwiedzin lotniska w Gliwicach Główny punkt programu - oblot "Komara" Atrakcji nie brakowało. Zapraszam! Ania - trzymasz mnie przy życiu . Potrafisz pokazać cały urok ... . Dziękuję Wam za ten film i gratuluję takich wyników. 3
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 1 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 1 Października 2016 Na dobranoc, albo na dzień dobry, jak ktoś już zasnął: 7
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuwu Opublikowano 2 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Października 2016 Coś tu się kroi. 6
Rekomendowane odpowiedzi