Francka Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dziś piękna jesienna pogoda . Nudziłem się i zbudowałem taki sobie Airboat Pływa tak - trzeba jeszcze dopracować . Była okazja na pierwsze spotkanie z wodą jako, że koledzy umówili się na pływanko . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silesia_system Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Przed południem na cycu było latane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Franku cieszy Twój powrót do tematów wodniackich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francka Opublikowano 5 Listopada 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Pomimo wiatru spotkanie udane , było holowanie , szybowce, motoszybowce, FPV i helikoptery. Krótki filmik : 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dzisiaj był mały wyjazd na zakupy do Ostrawy , u nas sklepy pozamykane z okazji święta . A u Pawła w Ostrawie był spory ruch Efekt zakupów na sezon halowy na stole 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Mam nadzieję kolego że część z tych halówek pokażesz na zawodach modeli z papieru w Prudniku 2 grudnia i to w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witajcie,na zime taka mała ciekawostka Winterspaß 2016 - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Buduj Piotrek buduj ja już mam ślizgacz na wodę i śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekrc Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 witam,no właśnie kupiłem synowi 3 napoje w butelkach fluo,wypije zaczyne budowe .jak dla mnie fajny,uniwersalny i zabawny projekt.już widze wyścigi w zimie na Cycu .każdy ma jakieś tam zbędne manele do zbudowania czegoś takiego.budujcie będzie zabawnie .Franku twój ślizg super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Zbliżaj się Mikołaj i święta w modelarni robi się ciasno ostatni zakup kolegi Marka to 6 m szybowiec " Ventus" . Kupiony na poczet deputatu weglowego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 I co tu dużo mówić, piękny :-) Wysokich lotów i tyle samo lądowań co startów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Gratulacje - widzę, że się dzieje. Chyba wpadnę w niedzielę Was odwiedzić i zabiorę przy okazji mentora, bo zaczyna robić się tłoczno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.bercik. Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Zbliżaj się Mikołaj i święta w modelarni robi się ciasno ostatni zakup kolegi Marka to 6 m szybowiec " Ventus" . image76.JPG Kupiony na poczet deputatu weglowego Franek nie oszukuj , ten Ventus ma tylko 5,95m ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Mnie się też podoba, bardzo ładny szybowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Dziś modelarnia się rozpadła tzn część modelarzy została na auli w szkole , a niedobitki pojechali na zaproszenie do Prudnika "Stowarzyszenie Modelarsko - Lotnicze Euroregionu Pradziad" zaprosiło nas na zawody . Musze przyznać , że organizacja była na 5+ Oj działo się dzieci i dorośli bawili się wspaniale. Każdy z uczestników dostał dyplom a dzieci nagrody i dyplomy , każdy był zadowolony. Przegląd modeli do wyboru modele halowe, samochody , quadrokoptery , no i samoloty papierowe - propagujmy nasze modelarstwo i modele jak to robią w Prudniku. Dziękuję organizatorowi za wspaniałą zabawę. Na koniec migawki z zawodów. Aniu brakowało Ciebie bo moje nagrania są słabe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Model69 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Wielkie dzięki za przybycie i wspólną zabawę.Zapraszamy za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 I jeszcze parę fotek z Prudnika 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dziś dotarł prezent " Mikołajkowy" naszego kolegi Andrzeja Paliwo zatankowane do pełna połączenia gotowe czas na odpalenie. Zbiornik jeszcze pełny No i odpaliła Dwa odpalenia po 2 minuty i pół zbiornika poszło . Ekipa testująca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 MMożna wiedzieć a jakim modelu będzie latał ten silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Mam dane że w szybowcu , ale do wiosny daleko zobaczymy co wyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi