Ravp66 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Piękne loty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Doskonały pomysł i wykonanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Pilotaż mają opanowany - choinka i zasłony mogą spać spokojnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Zimowy trening latania dronami przed egzaminami na naszym lotnisku. Zimą też się lata 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mooseman Opublikowano 12 Lutego 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 W sobotę wybrałem się z Rangerem na loty Film nagrany w kolorze, choć tego nie widać http://www.youtube.com/watch?v=VrNKq7X3O6o 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam kolegów modelarzy z Rudy Śląskiej. Mam pytanie czy w weekend 24-25.02 idzie polatać na radiostacji? jestem świeży w tej materii mam za sobą 1 wypad na radiostacji i 4 krety zaliczone. Aaa i ci się z tym wiąże duuuużo klejenia. Chciałbym to w praktyce zobaczyć i może kolega bo mojego modela posprawdzał czy wszystko w nim ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Latanie zimą jest trudne w weekendy latamy na auli w szkole . Latają tylko doświadczeni modelarze ja powyżej Można wpaść do modelarni i sprawdzimy Twój model . Szkoła niedaleko lotniska . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A mogę dostać namiary na modelarnię no i w jakich godzinach tam urzędującie? Z wielką chęcią was odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Gimnazjum nr 3 Ul Chryzantem 10 na portierni powiedz do modelarni . Ja jestem dziennie od 9 do 13 a weekendy tak samo czasem po południu od 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras 40 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 To szkoła 30 tak? To będę miał bliziutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Byłem w weekend polatać, niestety dojazd przypomina obecnie bardziej trasę przygotowaną pod off road Jak już się dojedzie to górka samo lotnisko jest tylko mokre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wiemy Piotr bo byliśmy w niedziele po południu ale auta zostawiliśmy przy Anteo . Twoja mazda 4 koła napędowe da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Zima trzyma , ja zbudowałem i uruchomiłem model wydrukowany całkowicie na drukarce 3d i działa świetnie . Maszyna gotowa i ruszyła na korytarz Widać niedociągnięcia w sterowaniu maszyną , ale nasz klubowy guru Adam jest nie do zastąpienia , Po wprowadzeniu poprawek model lepiej jezdzi Na tym kończę budowę modelu z drukarki . Idę dalej drukować , popróbuję coś latającego . Chciałem podziękować także autorowi projektu za wspaniałą robotę . Projekt wykorzystałem ze strony https://www.thingiverse.com/thing:2414983 Chciałem jeszcze zaznaczyć , że kolega klubowy ma inną wersje ful FPV modelu gąsienicowego także wydrukowanego . Mam nadzieję , że MON się zainteresuje Przy jednej okazji chciałem poinformować klubowiczów , że 1 kwietnia modelarnia obchodzi 70 - lecie działalności kogo interesuje temat to zapraszamy do modelarni , gdyż dyskutujemy na temat jak to uczcić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łuszpiński Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A zatem już dzisiaj przekazuję gratulacje i składam serdeczne życzenia i dalszej tak owocnej działalności Bydgoszczanie pozdrawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dziś i juto "Międzynarodowy Festiwal Modelarski Bytom " - byłem bardzo fajne modele . Kto mieszka blisko zapraszam na jutro . Grupa bojowa "Rc Tank" "Sokół Milenium " fajny modelik Adres imprezy ul. Frycza Modrzewskiego 5a w Bytomiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 A możesz podać adres gdzie to jest w Bytomiu ? może jutro się wygrzebie a muszę do modelarni tez zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry_gl Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Cześć, Lokalizacja - https://www.google.pl/maps/place/SKARPA+Centrum+Sportu/@50.333203,18.897879,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x98fa130b1e3c7e23!8m2!3d50.333203!4d18.897879 I zdjęcia z dzisiejszego dnia - http://mksgwarek.blogspot.com/2018/03/xiv-miedzynarodowy-festiwal-modelarski.html Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Informacja: W środę i czwartek od godziny 11 do 18 odbywać się będą zajęcia kursu UAVO. Możliwości lotu będą mocno ograniczone Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Międzynarodowe Mistrzostwa Śląska modeli pływających klasy NS , odbędą się w Rudzie Ślaskiej (Kochłowicach) obok restauracji "Przystań" dnia 27 do 29 04 2018. Zapraszamy serdecznie do oglądania i kibicowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooseman Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Informacja: w piątek (27.04.2018r.) od godziny 14:00 na lotnisku odbędzie się egzamin UAVO. Jeśli termin ulegnie zmianie to dam znać Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi