Piotr K. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To może konkursik na najmniejszy szybowiec, ale rc? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Piterek, chyba wygrasz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ten mój as ma aż 1000mm Chodzi o to, żeby zejść niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 500 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To może konkursik na najmniejszy szybowiec, ale rc? Wiele razy myślałem nad jakąś miniaturką, właśnie RC i pewnie dałoby radę, ale jakoś zawsze wychodzi inaczej. Mój Rekin kiedyś też miał być miniaturką, a wyszło 2 metry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Są w tej chwili modele szybowców i elektroszybowców o rozpiętości ok 500 mm przygotowane pod RC np, Discus , Bolt, Solius - tylko się brać !! http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=39_42&products_id=13190 http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=39_42&products_id=15708 http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=39_42&products_id=15505 http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=39_42&products_id=14525 http://abc-rc.pl/Nine-Eagles-Sky-Runner http://abc-rc.pl/Nine-Eagles-Sky-500 Albo podnieść poprzeczkę i ustalić, że model musi być konstrukcyjny ! Np. taka minibabajaga ,,,,,rozpietość 570 mm ! TO JA SIĘ PYTAM KTO DA MNIEJ ?? I STAWIAM PIWO ( DOBRY PORTER !)TEMU KTO POLECI RC MNIEJSZYM ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 10 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Way - może trochę przegiąłeś ale OK - czekam na rezultat i chłodzę piwo ... I deklaruję, że polecę modelem RC o rozpiętości 510 mm , żadnym gotowcem tylko konstrukcyjnym ! Azaliż znajdzie się śmiałek który podejmie rzuconą rękawicę szanowni rycerze miniaturowej awiacji ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 I to jest to: kupić to nie to samo co zbudować i oby tylko piwo dla Way'a nie zamarzło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Aaa wy o rozpietości A jo żech myśloł że wysokość :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Way - jak to się kiedyś mówiło " fugas chrustas" , czy "planowe skracanie linii frontu" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. toptome69 Opublikowano 28 Października 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzisiejsze dopołudniowe loty Pogoda zarąbista i ku mojemu zdziwieniu nie byłem sam :DWpadł Janusz ze swoim akrobatę. Była możliwość pogadania a co najważniejsze polatania. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ile ja mam kilometrów do Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 kilometry nie są ważne. Patrzyłem w atlasie to tylko kawałek Ale WY fajnie macie. Ja ostatnio to tylko po chałupie helikiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Widzisz Łukasz a ja muszę na lotnisko bo nie mam nic co by po domu ( ale się rozpędziłem ) po mieszkaniu polatać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tomek - taki do mieszkania byłby dobry !! Mam to przetrenowane - polecam Syma s32 ( leci) albo Syma s107 ( stoją) ,ewentualnie nowy typ "wewnętrzno-zewnętrzny" jednowirnikowy Syma F1 2,4GHz ( na dłoni, lata super) ! Zobacz w wyszukiwarce hasło nikogroup bo zima się zbliża a latać się chce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 No to się minęliśmy Andrzeju coś się tam kupi ale powoli bo po zakupie TRAINSTARA NIK by się zdenerwował . Dzisiaj wpadłem na lotnisko około 15stej i spotkałem tam moich sympatycznych kolegów Waldka i Szymona z FotoDron.Pro Testowali urządzenie zamontowane do swojego drona. Tutaj coś dla Marcina. Dzięki Waldkowi mam kilka fajnych fotek. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajnie polataliście ! Ja dzisiaj męczyłem miniśmigłowce i ślizg Shark z nowymi śrubami - relacja w pływającym wątku obok ! Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 8 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Lotnisko wczesnym popołudniem Lista obecności podpisana, czas na loty Tradycyjne już loty wokół krzaka Ostatnie zdjęcie z soboty Potem to już tylko loty nocne we mgle więc nie było co focić 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Ostatnia fotka super wyszła, dym nisko na parkiecie, jak w dyskotece i zabawy full Dzisiaj super się latało, Barakudą poszalałem w maślanym, gęstym powietrzu, dość wysoko (ponad mgłą),zresztą fajnie się lądowało białym szybowcem poniżej we mgle tam gdzie bawili się Ci dwaj oświetleni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi