Kross Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jaki malec? Urósł trochę od tego czasu Ci twardziele, to z kółka gawędziarskiego. Twardo udawali, że nie widzą "akro..." (snując pogawędki dalej) A co do mikrusów, to one mi się wykluwają z tych białych kokonów (jednemu jeszcze skrzydło się w pełni nie rozwinęło) No i potem wyrastają na duże szybowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 He, he, he - teraz już wiem skąd się biorą te małe mikroloty Krzyśka - wykluwają się z tych białych jajec podobnie jak larwy jedwabnika !!! Kiedy następny WYLĘG ?? Ps Ale mieliśmy z Krzyśkiem pomysła na te jaja czy kokony - RÓWNOCZEŚNIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie wiem, ale na następny wyląg w zeszycie mam już komplet zapisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Nie wiem, ale na następny wyląg w zeszycie mam już komplet zapisów Mam nadzieję że ten komplet zapisów jest na ten rok Ja poproszę o zapisanie mnie na przyszły Dużego już sam wyhoduję . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tomek - tu wtopa ! Zapisów dokonuje się już na 2016 w kolejce społecznej ....Horn3t ma zeszyt więc się pospiesz !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 W dowód wielkiego zaufania jakim Cię obdarzamy ! A poza tym Ty jeszcze możesz pamiętać regulaminy i czasy kolejek społecznych po dobra wszelakie - reszta to ma szczęście i jest za młoda .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 A ile kosztuje przesunięcie się w tej kolejce do przodu tak w rejon czuba Tak na marginesie mam Krzysiek drążki, te długie mi jednak nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 PRL z Ciebie WYŁAZI !!! Wszelkie objawy kumoterstwa , przekupstwa i próby obejścia jedynie słusznej kolejki po jajo aviacyjne będą tępione z całą surowością przez Inspekcję Robotniczo - Chłopską (czyli IRCHę jak ktoś pamięta co to było ...) To tak w ramach przypomnienia i upamiętnienia 33 rocznicy stanu wojennego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ale mlodsze pokolenie mu wybaczy jesli tylko bedzie umial DOSTATECZNIE podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ale mlodsze pokolenie mu wybaczy jesli tylko bedzie umial DOSTATECZNIE podziękować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 He, he, he - dialogi na cztery nogi też muszą być dla równowagi psychicznej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fajnie powspominać Dzięki za filmik z Su - lekki samozawis, jak ja wtedy wylądowałem to sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Fajny pomysł Krzysiek - Gratulacje z udanej retrospekcji !!! SU faktycznie ciężki na zadek ale pilot klasa - dał radę wylądować w jednym kawałku ! Ja już z utęsknieniem czekam na lepszą pogodę bo łapki do drągów świerzbią ... A to pamiętacie ....? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wilga dostała nowy silnik 35 cm. od gwiazdora , teraz silnik da rade na większyn śmigle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wszystkim przyjaciołom z Lotniska Fordon oraz sympatykom i pasjonatom "małego Lotnictwa" życzę wszystkiego najlepszego na Święta i Nowy Rok 2015 ! Wspaniałych modeli, tylu pomyślnych lądowań co startów oraz wielu pozytywnych emocji związanych z uprawianiem naszego hobby ! Pozdrowienia i do zobaczenia na lotach !! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dziękuje Andrzeju i również dołączam się do życzeń dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Również zdrowych i wesołych Świąt, dużo modeli pod choinkąi jeszcze więcej sukcesów w Nowym 2015 Roku, niż w starym. No i oczywiście więcej czasu do patrzenia w niebo (lub na wodę dla niektórych).Oraz uśmiechu na twarzach co najmniej tyle, co na na "zwałontych lataniach" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Świąteczne latanie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja zauważyłem nawet, że jest taka niepisana zasada "jeden biały".Czyli, kiedy biały model zostanie pomalowany, w jego miejsce pojawia się kolejny "biały" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zmarzłem, ale warto było. Funcub to genialny model Kross, ty tam składaj bo mój niedługo dostanie trochę farby i wedle teorii kolejny biały będzie musiał być ulotniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi