Peter123 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mój Fun Cub został wzbogacony o nowy silnik i światła. Dołączam do eskadry!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Jak włożone są te diody i schowane kabelki ? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A co to Piotr? Jakiś policyjny, czy jak? Tomek, w piance łatwo chowa się kable. Ja zrobiłem tak: naciąłem piankę nożykiem, wpuściłem kable, zalałem klejem, gotowe.No i na koniec zostaje jeszcze frajda z nocnego latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Peter, pomaluj go w policyjne barwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Oki, tak też próbowałem zrobić, ale oryginalne naklejki nie dały się już odlepić. Boczne światła mrugają sobie w kolorze niebiesko-czerwonym. Kabelki są schowane w nacięciu zabezpieczone taśmą klejącą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Julian, gratuluję i życzę kolejnych sukcesów Piotr, będziesz wystawiał mandaty za latanie na czerwonym? W końcu ktoś zrobi porządek na lotnisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Panowie ! Nie opowiadajcie o lataniu między przewodami linii wysokiego napiecia, bo ktoś może nie zrozumieć że to żart i narobić sobie dużo kłopotów a przede wszystkim ulec jakiemuś POWAŻNEMU wypadkowi !! SAFETY FIRST !! Tak Andrzeju masz rację BEZPIECZEŃSTWO PRZEDE WSZYSTKIM Poprawię się :( :( Taka piękna pogoda a na lotnisku cisza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) OK Tomek ! Chodziło mi tylko o to, aby nasze pasje nie spowodowały jakichś uszczerbków dla nikogo i niczego ! Wtedy zabawa jest super !! Do zobaczenia na lotnisku !! Ps, Taki mały przykład ,,, Edytowane 27 Lutego 2015 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 ...Taka piękna pogoda a na lotnisku cisza A między choinkami dobrze patrzałeś? Byłem któregoś poranka nakręcić jeszcze jedną scenę do tutorialu "zespołu niespokojnych kół" (robię go na raty, bo na tyle czas pozwala, międzyczasie zrobiłem drobną poprawkę w zawiasie przy kole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ciekawe teoretycznie racja ale praktycznie to zasadniczo strach jest Oj tam oj tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 A jutro latamy? O której? W nocy czy w dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Paczcie jak się napalił Proponuję mianować kogoś na kontrolera lotów bo jak wszyscy wpadną to będzie dym :D :D Dzisiaj byliśmy z Damianem nas lotnisku Korygowaliśmy pewne ustawienia Wylataliśmy dwa pakiety na więcej nie było czasu Po pierwszym lądowaniu odpadło tylne kółeczko Ale po małej naprawie już dalej było OK Jeszcze kilka fotek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja raczej w niedziele wpadnę i to po południu. Coś koło 14. Oby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Czy ktoś z tu obecnych posiada frezarkę CNC lub dostęp do niej? (pilne ) Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 a jutro ktoś lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Pewnie ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ja postaram się zajrzeć po 15:00 (ciekawe na ile pogoda pozwoli) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mgla jak cholera. Jestem w drodze do Chelmna i widac na jakies 20 metrow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mgla jak cholera. Jestem w drodze do Chelmna i widac na jakies 20 metrow. W Chełmnie nie ma mgły, tylko nic nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja dzisiaj melduję się w samo południe na łączce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi