marcini59 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Następny filmik z piątku już się ładuje na YouTube, mam małą prośbę do osób wrzucających zdjęcia modeli aby pod zdjęciem podawać w miarę możliwości nazwę modelu, myślę że nie tylko mi bardzo to ułatwi naukę nazewnictwa poszczególnych modeli, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Piątkowe loty Krzysztofa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbugatii Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Absolutna rewelacja. Wygląda jak ze statywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek53 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Niedziela 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam Wszystkich ! Dziś dzień rodzinny , między innymi obchody naszej rocznicy ślubu więc o dużym lataniu raczej nie było mowy Ale w przerwie między kawką a plackiem mikroloty dostały na działce swoje 5 minut ( no , może 35... ) ku uciesze zebranych !! Pozdrowienia ! Ps. Na łące widzę ruch jak na Okęciu !! :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Andrzejek, rozumiem, że to z tego szczęścia, kosiarką po niebie latasz?! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Sorry że post pod postem ale mam takiego pomysła, coby naszemu nadwornemu kamerzyście Marcinowi , w uznaniu jego zasług na polu dokumentalno - filmowej popularyzacji małej awiacji nadać tytuł honorowy: Marcinus Kamerus Obscurus Aviatorus Primus I. Kto się zgadza niech wbija "Lubię to" !! Ps. do Petera , "Trzeba w życiu wszystko sprawdzić - i smigłowcem podowodzić - a przynajmniej na przyjęciu , w przerwie latać nie zaszkodzi ...." 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Taka cisza jakaś nastała, czy w dniu dzisiejszym wybiera się ktoś na loty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ja planuję przyjechać, raczej po 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odbiegając lekko od tematu Air Fair 2014... reszta w poniższym linku http://s1259.photobucket.com/user/horn3t/slideshow/20140531_AIRFAIR Podobno była podczas pokazów kraksa copterem. Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mimo nudnych warunków (brak wiatru) nad łąką polatało kilka modeli. Fotoreporterów nie było, ale komórka zrobiła kilka ujęć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To ostatnie zdjęcie to mój piperek w przeciągnięciu, na pół sekundy przed dupnięciem o ziemię Oj, dzisiaj było konkretne kretobicie, jak nigdy dotąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale żyjesz czy Piperek na ojomie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Największym obrażeniom uległa duma pilota Piper ma tylko złamane śmigło, skrzywioną oś koła i pękniętą maskę - będzie żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Duma ...- cóż , czas leczy rany ..dobrze że pacjent całkowicie nie zszedł Ale mama zawsze mówiła - "Nie rób zdjęć samolotowi jak go jednocześnie pilotujesz ... " Pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Środowy piękny, bezwietrzny wieczóri udany oblot modelu "GUPPY" Modelik ładnie trzyma się powietrza.Fotki w locie będą innym razem.Tym razem siedziałem na "fotelu drugiego pilota" (wiele do roboty i tak nie miałem, bo pierwszy pilot radził sobie bardzo dobrze). 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fajnie !! Janusz walczył z tym modelem już dość długo , ale jak widać sukces wieńczy dzieło !! I PIĄTEK PO POŁUDNIU NADCHODZI - Soliusik i dwie Baby Jagi już stoją grzecznie w hangarze przygotowane do lotu !!!! 17.30 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja nie zapomnę akumulatorów Cannary już się do mnie uśmiecha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jak warunki pozwolą, planuję w dniu dzisiejszym loty Vitesse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czekam czekam a tu nic cisza. Właśnie wróciłem z Dęblina i z przyjemnością bym popatrzył co się dzisiaj działo na łączce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi