Peter123 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Andrzejku, wszyscy czekają na Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jeszcze trochę , bo mnie choróbsko dopadło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) To TEŻ oczywiście ... Mini zestaw zboczowy przygotowany ! Edytowane 3 Lutego 2015 przez kaszalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ufff - no to mi ulżyło ! Bo już mnie prawie deprecha wzięła - ja uziemiony i inni też NIE LATAJĄ ..... A "stan naśnieżenia Lotniska" zapewne zerowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Cześć "Chopy" dawno mnie tu nie było. Co tam u Was? Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Siemka Rafal U nas tak jak widac po poprzednich postach Wpadnij kiedys z modelem. Dawno mordy Twojej nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr K. Opublikowano 5 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Dzisiaj testowanie nart na Zlinie - fajnie się lata w gęstym zimowym powietrzu http://youtu.be/NPfv2ZVsoMQ?t=16s 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Sobotnie przedpołudnie na lotnisku w Fordonie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Zazdroszczę latania w weekendy... Zachciało mi się iść do szkoły "na stare lata"... prawie wszystkie weekendy do maja mam zajęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Ale dzień już coraz dłuższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekH Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Racja, tego się trzymajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zyromskij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Weekendowe latanie w stolicy Zepsute serwo i silnik+diabelnie zły i zdesperowany pilot= 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Weekendowe latanie w stolicy Zepsute serwo i silnik+diabelnie zły i zdesperowany pilot= Julian, czapki z głów - gratuluję MP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 No ładnie, ładnie. Takie latanie także wymaga nie lada wprawy. Jest na co popatrzeć Zapraszamy do latania na naszej łące. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dziękuję Na łąkę przyjadę jak będzie cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tylko CAŁKOWICIE bezwietrznej pogody do Twego modelu nie zapewnimy. No chyba że będziemy latać na bezdechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dlatego szykuję 2 balsowe maszynki akrobacyjne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kross Opublikowano 13 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 W związku z zasadą jeden biały, już mnie korci, żeby wypróbować to cudo Niech tylko to choróbsko mnie puści. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ja od południa w wyrku leżę. Weekendowe latanie odpada. Grypa nie puszcza... menda jedna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ładnie Krzysztof czas na loty nie maluj tak szybko muszę się przyjrzeć oświetleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi