darqo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 H. Sienkiewicza 15 , dobry elektronik
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich po świątecznym leniuchowaniu i obżarstwie ! W świąteczny poniedziałek stawiła się na lotnisku Fordon stała ekipa pragnąca polatać i zrzucić zbędne kilogramy załapane wczoraj przy zastawionym stole . Trochę wiało i szarpało ale loty były udane a i na stanowiskach obsługowych wiele się działo ... Odbyło się kilka operacji ortopedycznych i neurologicznych a co niektórzy nawet buzi dawali w goleń i przytulali się coby poleciał !!! :D Ogólnie było wesoło i fajnie - dzień bardzo udany - a kto nie był niech żałuje !! Po czym powróciliśmy do typowych zajęć świątecznych .... i namawialiśmy się na następne loty ! Kilka fotek poniżej ! Pozdrowienia ! 5
Shock Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gruba impreza.. Zjedliście tyle kiełbachy i boczku ???
damenix Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kilka ujęć z dzisiejszego poniedziałku 4
Jaccy1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Troszkę się spóźniliśmy na latanie. Byliśmy przed godziną piętnastą i nikogo nie było, tylko słonko pięknie grzało . Ale za to polatałem motorkiem w dolinie Wisły z jednej i z drugiej strony . 3
rafalgruszka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 QUAD PIERWSZA KLASA Można coś bliżej na temat stabilizacji kamerki? Rafał
Peter123 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 O jajcie, ale jazda. W lany poniedziałek również na Miedzyniu były jajcarskie loty 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcini59 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kolejny filmik z lotów na łączce 210.04.2014 Rafał: stabilizacja to gimbal na kontrolerze Alexmoss , wymaga jeszcze dopracowania w ustawieniach ale juz jakiś efekt jest. 9
kaszalu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gruba impreza.. Zjedliście tyle kiełbachy i boczku ??? Zdjęcie ma charakter symboliczny , transcendentalny... i obrazuje raczej typowy sposób spędzania wolnego , świątecznego czasu przez spora część populacji ! Nie żeby od razu to wszystko pożreć.... Pozdrowienia !!
marcini59 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzisiejszy słoneczny wieczór na łączce, pogoda sprzyjała 2
Peter123 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A dzisiaj około 18.00 ktoś się wybiera?
Way Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Byłem ja i Arabat z combatami. Ledwie trzyminuty lotu i trzeba było lotki kleić A potem przyszła czarna chmurzasta menda i zaczęło padać i pada chyba do tej pory.
Peter123 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Widziałem tą chmurę i dlatego zostałem w domu.Pozdro
kaszalu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Coś nam oblot Twojego Canariana się nie składa Peter .. Ale co się odwlecze to nie uciecze - "Canarian w końcu w powietrze wzleci Będą świętować starsi i dzieci ..."
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Krzysiu a Cobra też oblatana bez napędu ?
kwi@tek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Krzysztof znam tego trenerka na sto procent to modelik Marcina czasami gości u nas w Solcu
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oblatana z holu gumowego, hol okazał się za słaby na masę modelu pomimo wiatru, start był początkowo na rzęsach płaski potem rozpędziłem model ale wysokość nie za duża zakręt z wiatrem nabiera prędkością ale turbi i dusi drugiego zakrętu nie ryzykowałem lądowałem za płytą lotniska bez problemów. Jestem zadowolony ponieważ bagnet węglowy dał radę, wyważenie ok i hamulce są takie jak chciałem. Następne loty na zboczu potem za wyciągarką i holownikiem ale na co dzień zbocze. No to super gratuluję oblotu , a jakiej grubości zastosowałeś bagnet jeśli można wiedzieć , co do lotów na zboczu nie za deliku--śna ta Cobra ?
Rekomendowane odpowiedzi