darqo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 H. Sienkiewicza 15 , dobry elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaszalu Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich po świątecznym leniuchowaniu i obżarstwie ! W świąteczny poniedziałek stawiła się na lotnisku Fordon stała ekipa pragnąca polatać i zrzucić zbędne kilogramy załapane wczoraj przy zastawionym stole . Trochę wiało i szarpało ale loty były udane a i na stanowiskach obsługowych wiele się działo ... Odbyło się kilka operacji ortopedycznych i neurologicznych a co niektórzy nawet buzi dawali w goleń i przytulali się coby poleciał !!! :D Ogólnie było wesoło i fajnie - dzień bardzo udany - a kto nie był niech żałuje !! Po czym powróciliśmy do typowych zajęć świątecznych .... i namawialiśmy się na następne loty ! Kilka fotek poniżej ! Pozdrowienia ! 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gruba impreza.. Zjedliście tyle kiełbachy i boczku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damenix Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kilka ujęć z dzisiejszego poniedziałku 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Troszkę się spóźniliśmy na latanie. Byliśmy przed godziną piętnastą i nikogo nie było, tylko słonko pięknie grzało . Ale za to polatałem motorkiem w dolinie Wisły z jednej i z drugiej strony . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 QUAD PIERWSZA KLASA Można coś bliżej na temat stabilizacji kamerki? Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 O jajcie, ale jazda. W lany poniedziałek również na Miedzyniu były jajcarskie loty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcini59 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Kolejny filmik z lotów na łączce 210.04.2014 Rafał: stabilizacja to gimbal na kontrolerze Alexmoss , wymaga jeszcze dopracowania w ustawieniach ale juz jakiś efekt jest. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Gruba impreza.. Zjedliście tyle kiełbachy i boczku ??? Zdjęcie ma charakter symboliczny , transcendentalny... i obrazuje raczej typowy sposób spędzania wolnego , świątecznego czasu przez spora część populacji ! Nie żeby od razu to wszystko pożreć.... Pozdrowienia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcini59 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzisiejszy słoneczny wieczór na łączce, pogoda sprzyjała 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 A dzisiaj około 18.00 ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Byłem ja i Arabat z combatami. Ledwie trzyminuty lotu i trzeba było lotki kleić A potem przyszła czarna chmurzasta menda i zaczęło padać i pada chyba do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Widziałem tą chmurę i dlatego zostałem w domu.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Coś nam oblot Twojego Canariana się nie składa Peter .. Ale co się odwlecze to nie uciecze - "Canarian w końcu w powietrze wzleci Będą świętować starsi i dzieci ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 taaaaa jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 jedzie ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Krzysiu a Cobra też oblatana bez napędu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Krzysztof znam tego trenerka na sto procent to modelik Marcina czasami gości u nas w Solcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oblatana z holu gumowego, hol okazał się za słaby na masę modelu pomimo wiatru, start był początkowo na rzęsach płaski potem rozpędziłem model ale wysokość nie za duża zakręt z wiatrem nabiera prędkością ale turbi i dusi drugiego zakrętu nie ryzykowałem lądowałem za płytą lotniska bez problemów. Jestem zadowolony ponieważ bagnet węglowy dał radę, wyważenie ok i hamulce są takie jak chciałem. Następne loty na zboczu potem za wyciągarką i holownikiem ale na co dzień zbocze. No to super gratuluję oblotu , a jakiej grubości zastosowałeś bagnet jeśli można wiedzieć , co do lotów na zboczu nie za deliku--śna ta Cobra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi