Kpt.J-62 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 :DJeszcze raz moje gratulacje nawiasem mówiąc byliście w tym dobrzy no i są wyniki serdecznie Pozdrawiam Janek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Do głowy mi nie przyszło że możecie być tacy dobrzy . Gdyby ktoś mi powiedział, to spróbowałbym Was przekarmić i w ten podstępny sposób wywołać bardzoospałe ruchy i zwolnione postrzeganie. Wiadomo z przejedzenia mielibyście ciężkie powieki. A wtedy nasz Czarny Koń Roman byłby pierwszy ! Gratuluję sukcesu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Co do formy, to nie trzeba przekarmiać. Zdobywca 1 miejsca i tak miał bolące gardło, chrypę i stan podgorączkowy, Zdobywca 2 miejsca całą drogę jechał skulony, żeby było więcej miejsca na modele, Zdobywca 3 miejsca narzekał, że za słabo wiało. Także nie było łatwo, jednak udało się obronić zeszłoroczny tytuł. Pozdrawiam i dziękuje ze dobrą atmosferę zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Ledwo dałem rade się wyprostować to mnie znowu "skulili" i wrzucili do auta gdzie pomniejszono moją przestrzeń transportową. Moje miejsce w bagażniku zajęły puchary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Krzysztof jeżeli (czego Ci życzę) za rok powtórzysz sukces, to osobiście ufunduję Tobie (uwaga) Kryształową Kulę ! Wręczoną oczywiście później żeby nikt nie zarzucił nam ustawki. Swoją drogą to należałoby pomyśleć jeszcze o klasyfikacji drużynowej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Horn3t udowodnił, że FIREBIRD'em można latać szybko i precyzyjnie Widok min niektórych kibiców na widok gwiżdżącego szybowca na podejściu do lądowania, bezcenny. A moje gardło niczym Owsiak po akcji, pomału wróci do normy. PS. Kryształową Kulę? Brzmi bardzo motywująco. Dobry pomysł z klasyfikacją drużynową. Edytowane 2 Maja 2014 przez Kross 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Moje gratulacje... Krzysiu pozwoliłem sobie przyozdobić mój pulpit Twoim zdjęciem... Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Gratulacje dla całej ekipy z Bydgoszczy. Najważniejsze że jesteście zadowoleni z imprezy i wspaniałej zabawy, a że przy okazji zgarnęliście tyle nagród tylko można powiedzieć WIELKI SZACUN !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dziękujemy za gratulacje.Rzeczywiście nieczęsto zdarza się, żeby jedna drużyna zajęła całe podium i wszystkie trofea przywiozła do Fordonu.Pamiętam, jak z AranaT'em trenowaliśmy latanie, nawet jak dosłownie "kawa w kubkach zamarzała", więc są i efekty.Czołówka najlepszych zawodników, a więcej relacji >>> tutaj <<< 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Moje gratulacje, widać że moi łąkowi Koledzy w dniu dzisiejszym świętowali swoje sukcesy. Byłem około 12.00 , oprócz jednego z kolegów, lotnisko świeciło pustkami.Skutecznie reaktywowałem mojego "japończyka". 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No to z Arabatem musimy przetestować te skuteczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Gratulacje dla Wszystkich Laureatów a także ekipy przygotowującej piknik ! Ja w ten długi wekend miałem gości i polatałem tylko trochę śmiglakami na działce - ale wsparcie mentalne cały czas z mojej strony mieliście !! Stąd takie wyniki !!! Pozdrowienia ! Piję Wasze zdrowie z tego największego pucharu !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Andrzejek, jednym słowem, gdy inni dzielnie walczyli, a jeszcze inni eksperymentowania i nabierali doświadczeń, Ty oddawałeś się urokom majówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Urokom to i owszem , ale chyba bardziej "jesieniówki " jeśli brać pod uwagę panujące temperatury .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter123 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Halo!? Jakoś tu dziwnie i podejrzanie cicho. Czyżby Koledzy medaliści nadal świętują ? A może potajemnie szlifują formę lub też budują nowe konstrukcje? Co z Wami, bo już się martwię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Niektórzy testują nowe wynalazki poza fordonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 A bo Ten jeszcze idzie i się ciągle cieszy, ze znalazł co zgubił Trzeba jeszcze przedyskutować nieporuszone wątki I zrobić krok naprzód Reszta pucuje PUCHARY 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jedni zapieprzają w pracy zarabiając na nowe modele i cześci. Wyczekują kuriera / listonosza z paczkami. Lub po prostu sie opieprzają po pracy, czyli budzi się takie zwierze. Zwie się leniwiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi