toptome69 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Szybki gość Dzisiejsze popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Szybki nie szybki ale na złoto pomaluje ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Krzysiu twoja 11-nastka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Podobnie jak ręczna robota podwozia w Orliku Jędrka. Wysokiej jakości fachowa robota. Mam nadzieję że kiedyś 11-nastkę zobaczę w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pod wieczór udało się wykorzystać dziurrrę pomiędzy opadami i oblatać naprawioną Extrę, foto z telefonu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dawaj tą maskę do malowania puki ciepło jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Hehe :-) widać też, że pilot weekendowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Super fotki To do zobaczenia jutro na Strzelcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Gdyby ktoś potrzebował to mam do oddania (za "drobną" opłatą ) Zestaw pełnowymiarowego modelu F3A (wersja tartak + kilka części laminat) Europa Pro LT v2 Ps. piszę tu ponieważ wysyłka nie wchodzi w grę Pozdrawiam Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dzisiaj znowu wspaniała pogoda i super zabawa A w domku czekały pyszności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Przyniósł byś na lotnisko .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Widzisz a przyjechał byś bo już dawno cię nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Od września latam, teraz siedzieliśmy całe wakacje w Pieczyskach więc było głównie pływanie !! Do zobaczenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzisiejsze loty średnio udane szczególnie dla mnie Uszkodziłem swojego DLG NEO na szczęście nie tek tragicznie jak na to zajście. Przy którymś kolejnym rzucie kiedy to chciałem oddać drążek w ceku wyprostowania lotu okazało się że nic nie działa i model obrócił się i z wysokości 30-35m ( bo nie za dobry ze mnie rzucacz ) spadł pionowo na płytę lotniska z całym impetem. Przyczyny prawdopodobnie a raczej na pewno pakiet który był bardzo gorący i miał spuchnięte cele. Napięcie przed wyrzutem w granicach 7.6-7.5 No a teraz uszkodzenia jak na takie huknięcie to jak to się mówi tragedii nie ma Na szczęście to już był koniec niespodzianek na ten dzień no może za jedną kiedy Bogdan miał problemy z zasięgiem czy zakłóceniami i wylądował za płytą lotniska na szczęście bez uszkodzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelizor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Julian ciekawa oferta może się ktoś skusi a tu mała informacja coś blisko nas http://www.bellaskyway.pl/pl/program/night-air-show/ .. a dzis pada i chyba nici z lotów Kto nie był, niech żałuje. Świetne widowisko, ale niestety jedyne zasługujące uwagi na całym festiwalu. Moim zdaniem z roku na rok jest jest coraz gorzej, a w tym roku zrobione jakby na siłę. Jeśli ktoś był pierwszy raz, to pewnie mogło się spodobać, ale ja mając w pamięci poprzednie edycje, odniosłem negatywne wrażenie. Mimo wszystko zapraszamy do Torunia za rok, może się poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Kolejny dzionek i popołudniowe latanie Oj działo się działo i fajnie się polatało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwi@tek Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A oto kilka fotek z Torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Co do problemów z zasięgiem ostatnio również na nie natrafiłem (przy świadkach ) Zawsze w stałym punkcie w prawym rogu lotniska, (patrząc od szpul na drogę) nad rowem na wysokości 20-30m. Co do wypadku DLG zdarzyło mi się kiedyś coś podobnego ( z niewyjaśnionych przyczyn) i niestety część skrzydła musiała być dorabiana (skrzydło w starej technologii - laminat szklany na pełnym rdzeniu z niebieskiej pianki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Co do mojego DLGt tu przyczyna Julian jest znana Brak napięcia, ale dlaczego nagle tak spadło i dlaczego akumulatory spuchły, przyczyna chyba jedyna to jakieś zwarcie, ale będziemy badać mierzyć, sprawdzać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyromskij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nic nowego Z tym nielubieniem Polaków to może delikatne przegięcie, ale występuje mocna faworyzacja czołówki z lat poprzednich. Zgadzam się, że wisieć potrafi wiele osób, ale wciąż wiele wykonuje pseudo 3D bez większej koordynacji przejścia między manewrami czy np. latania za sobą, na różnych wysokościach itd. Uważam, że dobrze jeśli ktoś zacznie od wygłupów (które potem być może przerodzą się w 3D) ponieważ to buduje pewność siebie, a ona w akrobacji jest niezwykle ważna. Nie powinno się uczyć latania tylko 3D lub tylko precyzji jedno bez drugiego jest niewiele warte - w aeromusicalach zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz muszą występować części "dzikie" oraz spokojne - zwłaszcza w tych drugich można zobaczyć symbiozę 3D i precyzji. Gdyby ktoś chciał zająć się zawodniczo akrobacją (nawet w klasach "klub") i miałby jakieś pytania dot. oceny figur lub ich wykonania to z chęcią pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Troszkę prawdy w tym jest. Modelarstwo zawodnicze z grubsza nie opłaca się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi