robertus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kupiłem takie śmieszne coś. Test u techmoan-a był obiecujący. Kamerka jest niby nieco lepsza niż breloczek HD, a na pewno tańsza, bo kosztuje 23$ Kupiłem ja w bangood i nie dostałem takiego pudełka, tylko woreczek, tak jak na zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajnie wygląda, jakieś konkretne parametry / cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Link: http://www.banggood.com/Wholesale-Y3000-HD-720P-8-Million-Pixel-Mini-Helicopter-Fly-Camera-DV-For-WLtoys-V929-Beetle-p-48384.html Waży 18gram A to mój taki super szybki test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 khmm całkiem zadawalająca jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Fajny sprzęcik...skąd wiedziałeś że szukam kamerki do mojej biedrony? ;-) Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak biedronka podniesie 18gram to będzie jak znalazł Ja spróbuję z Hubsanem X4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Niby w nazwie na banggood jest to kamerka do v929 - Y3000 HD 720P 5 Million Pixel Mini Fly Camera For WLtoys V929 :-D Nawet zdjęcia mocowania jej na Bierdronie są. Wysłane z GT-N7100 przy użyciu Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 O dziwo Hubsan dźwignął 18 gramowa kamerkę Y3000 A tu na samolocie -Ultimate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Próbowałeś sprawdzić, czy ma rzeczywiście 720x480, albo tylko przeskalowane z 640 pixeli ? Na załączonych filmach widać, że jakość obrazu jest dużo lepsza niż z Turnigy XQ-80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jak mogę to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie znam jakiegoś technicznego sposobu, ale spróbuj prostopadle sfilmować kwadrat albo koło. Na filmie z mojej kamery widać wyraźnie, że takie obiekty są rozciągnięte w poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zrobiłem taki test i kwadratowy stół jest kwadratowy. Rozdzielczość jaka pokazuje się we właściwościach to 1280x720. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 To jesteś szczęściarzem. Możesz mi wytłumaczyć, dlaczego na zdjęciach tej kamerki na stronie banggood jeden obiektyw ma napis 2,0 Mpix, a drugi 8,0 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Podejrzewam, że to zdjęcie z 2 MPix pochodzi od Y2000. http://www.banggood.com/Mini-DV-Video-Y2000-Camera-Camcorder-p-72915.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Masz jakieś doświadczenia z zakupami w tym sklepie? Jak długo idą paczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Paczki idą niestety równie długo co z HK bo przez tą sama pocztę, przez Malezję. Ale raz paczka szła przez pocztę chińską a innym razem przez szwedzką, o dziwo. Te były dość szybko. Podobno można przy zamówieniu życzyć sobie przewoźnika i tego zamierzam spróbować przy najbliższym zamówieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Przedstawiam test kamery przy słonecznej pogodzie, zero zachmurzenia. Lepszego obrazu już nie będzie. Nie mam porównania z breloczkiem HD, co sądzicie? Zauważyłem, że przy zmianie lotu w kierunku ziemi do nieba, nie ma efektu, bądź jest delikatniejszy, skokowej zmiany ekspozycji z tym co widziałem na youtubie w przypadku breloczka HD.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof7501 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ma dobrze dobrany kąt widzenia. Przy zbyt szerokim kącie obraz jest zniekształcony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi