tomasz.smolarek Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A ja się z pewnością pojawię w tygodniu między 28 lipca a 1 sierpnia. Ktoś chętny na wspólne szybowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A ja się z pewnością pojawię w tygodniu między 28 lipca a 1 sierpnia. Ktoś chętny na wspólne szybowanie? Mam w planach w tym okresie urlop więc jest szansa że się pojawię, kwestia czy LP nie będzie miała jakiś planów wyjazdowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Wczorajsze poranne latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dziś też troszkę z Grzesiem polataliśmy. Szkoda, że jak niemal codziennie od pewnego czasu wiało. Najbardziej chyba w kanale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Czy jest jakaś opcja żeby kosić kawałek tej pięknej łąki kosiarkami? Sam nie mam takiego sprzętu ale mogę zaoferować się do takiej roboty. Byłem tam w zeszły weekend z dużym modelem i choć start i lądowanie na wyjeżdżonej ala drodze udało się bez przeszkód to w przypadku gdy ziemia rozmięknie a samochody dalej będą tedy jeździć stanie się to niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dziś koło południa zjawimy się na Chudoby z Bartkiem. W celu bardziej zapoznania z kolegami niż latania. Ja będę z Józkiem ver.3, Bartek z Funcubem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlmtb Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Dziś koło południa zjawimy się na Chudoby z Bartkiem. W celu bardziej zapoznania z kolegami niż latania. Ja będę z Józkiem ver.3, Bartek z Funcubem. Też się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rPiotrek Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 czy ktoś się wybiera jutro ok 19 albo w weekend na latanie na Chudoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rPiotrek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Byłem, polatałem Bardzo fajne miejsce Serdeczne dzięki dla ekipy, która pomogła doprowadzić nasz piankolot do kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Kto dzisiaj przywalił dużym EDFem w postronnego biegacza? Jak odjeżdżałem, biegacz dalej stał w miejscu wypadku i wyraźnie na kogoś czekał. Na policję? Przyjechała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ktoś nie uważał. Tydzień temu dwa EDF-y latały tuż nad samochodami i głowami reszty pilotujących. Fajna zabawa, ale o wypadek nie trudno. Nawet chciałem opierniczyć, ale dałem spokój. Może to dzisiejsze to któryś z tych kolegów? Może jednak trzeba było opierniczyć? Tak czy inaczej - apeluję o więcej rozwagi. Wszyscy się bawimy i niech tak pozostanie, żeby potem nikt nie płakał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Dzień coraz krótszy, godzina 18.30 i w zasadzie można się zwijać. Trzeba zacząć wcześniej do pracy przychodzić, wcześniej wychodzić, przez jakiś czas da się jeszcze polatać. Tak jak dziś, pogoda była wspaniała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Ciasno się robi na Chudoby. Kiedy by nie przyjechać to zawsze jacyś paralotniarze wejdą w kadr kamery. PS. Jeśli zagląda tu kolega z lotniska, który chciał ode mnie odkupić Corsaira, to ... samolot jest do wzięcia. Kwestia terminu, do omówienia na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rPiotrek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Czy wiecie co się stało z naszym lotniskiem? Myślałem, że te zasieki to na czas remontu drogi, a tu jakieś tabliczki, że teren prywatny :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 bo to jest teren prywatny... W połowie września była rozmowa, że od listopada my latamy w połowie szerokości tego pola, a paralotniarze tam gdzie teraz. Blisko, ale co zrobić... miał być listopad, ale widocznie się właściciel pospieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rPiotrek Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Marnie to wygląda :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czyli co? Chudoby zamknięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Oby nie. Mam nadzieję, że ktoś lepiej znający temat wypowie się i rozwieje wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_wojtek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie zamknięte tylko dogadane z właścicielem gdzie możemy latać (na środku) i którędy tam dojeżdzać (nie robić wyraźnej drogi bo traci dotacje) Tabliczki ustawine są przez jednego z naszych kolegów jak część umowy "najmu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Na środku czyli między kanałem a krzakami po drugiej stronie, skąd startują szmaciarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi