robertus Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zakupiony w banggood Prawdopodobnie jest to #9 Po 45 dniach (zdązyłem założyć spór w paypal) przyszła. Duży plus, waży tylko 13 gram Podpiałem ja do Hubsana i w górę Rozdzielczość wideo wydaje się byc prawdziwa. Nie jest rozciagana z 640x480. Nagrałem do testów, kwadratowy stół i był to kwadrat. Co do zdjęć to są przeskalowane i to widać gołym okiem. Niby 1280x1024 Jeszcze ciekawostka związana z obsługą. Po włączeniu kamerki świeci się żółta dioda. Krótkie przyciśnięcie guzika to zrobienie zdjęcia, Dłuższe przyciśnięcie guzika, dioda mrugnie trzy razy i gaśnie i....nagrywa. Tak, gdy nagrywa to się nie świeci, a tym bardziej nie mruga. Ponowne naciśnięcie, to trzy mrugnięcia, czyli koniec nagrywania i znów dioda się świeci światłem ciągłym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Robert - jaki sens jest inwestować w taki staroć ? # 16 jest dużo lepsza nie mówiąc o 18 czy jeszcze wyżej. Masz Mobiusa zatem bardzo szybko zniechęcisz się do tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To nie dla mnie. Na mobiusa na razie nie ma mocnych Ale jak ktoś ma tylko 25zł to może przyda się ta recenzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jeszcze dzisiejszy lot na Ultimate Martwi mnie ta poświata czerwona po bokach. Nie wiem czy "ten typ tak ma" bo jakość matrycy, czy soczewki jest tak słaba i sobie nie radzi z kolorami, czy trafiłem na felerny egzemplarz. PS.Znalazłem na youtube inny film cierpiący na to samo, dobrze to widać przy 1m19s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi