Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. specyfick Opublikowano 3 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witajcie, Tym razem udało mi się zabawić w taką formę. W kilku ujęciach nowy sprzęt. Myślę że obiecujące ujęcia się z tego klarują. Pozdrawiam Paweł 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Świetny filmik,przyjemnie się ogląda i można wiele podpatrzeć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Columb Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No Paweł, dla mnie filmik świetny. Im więcej pokazujesz szczegółów i podajesz danych tym ciekawiej. Dobry pomysł z radami typu: czego lepiej nie robić - trzeba Ci wyrazić wdzięczność za Twoje poświęcenie dla dobra ogółu Fajne miejsce macie, modele też fajne macie, także więcej filmików proszę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 "Żeby wszystko było dobrze zabezpieczone , należy zawsze używać gumki" True Fajnie macie, tylko pozazdrościć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przytek Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No super filmik Bardzo interesujący fajnie zrobiony/zmontowany bez mdłych momentów itp. Tylko jedna powazna wada: Za szybko się skonczył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powinien trwać minimum godzinę Czekam na następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 .... Czekam na następny Będę kręcił podobne filmy jak tylko się da, dziś już nagrywaliśmy kolejne latanie w niezwykłym miejscu Więc filmik się ukaże już niebawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi