Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. specyfick Opublikowano 3 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 Maja 2014 Witajcie, Tym razem udało mi się zabawić w taką formę. W kilku ujęciach nowy sprzęt. Myślę że obiecujące ujęcia się z tego klarują. Pozdrawiam Paweł 5
Shock Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Świetny filmik,przyjemnie się ogląda i można wiele podpatrzeć .
Gość Columb Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No Paweł, dla mnie filmik świetny. Im więcej pokazujesz szczegółów i podajesz danych tym ciekawiej. Dobry pomysł z radami typu: czego lepiej nie robić - trzeba Ci wyrazić wdzięczność za Twoje poświęcenie dla dobra ogółu Fajne miejsce macie, modele też fajne macie, także więcej filmików proszę Pozdrawiam
Marcin K. Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 "Żeby wszystko było dobrze zabezpieczone , należy zawsze używać gumki" True Fajnie macie, tylko pozazdrościć...
przytek Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 No super filmik Bardzo interesujący fajnie zrobiony/zmontowany bez mdłych momentów itp. Tylko jedna powazna wada: Za szybko się skonczył !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powinien trwać minimum godzinę Czekam na następny
specyfick Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Opublikowano 4 Maja 2014 .... Czekam na następny Będę kręcił podobne filmy jak tylko się da, dziś już nagrywaliśmy kolejne latanie w niezwykłym miejscu Więc filmik się ukaże już niebawem
Rekomendowane odpowiedzi