Painkiller Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 WItam Żeby dzień był udany najlepiej udać się na w plener na latanko...tak też uczyniłem:) Zapraszam link poniżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 To jest widok , z którego obiektywu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Fajny filmik, a za oknem deszczowo :-( Wytaptalkowane z Androida w autobusie - wybaczcie błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 To jest widok , z którego obiektywu? obiektyw w tej kamerce to lens D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Śmigło Ci się jakoś tak wzbudza, czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No właśnie miałem obiekcje czy to faktycznie kamerka 808 ale skoro obiektyw D to swera wystepuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No właśnie miałem obiekcje czy to faktycznie kamerka 808 ale skoro obiektyw D to swera wystepuje. swera występuje? Co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Zaginanie linii horyzontu w zależności czy kamerka patrzy w dół czy w górę. Obiektywy A i B tego nie miały. Innymi słowy masz tu większy kąt widzenia niż w pozostałych modelach obiektywu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Zaginanie linii horyzontu w zależności czy kamerka patrzy w dół czy w górę. Obiektywy A i B tego nie miały. Innymi słowy masz tu większy kąt widzenia niż w pozostałych modelach obiektywu. Rozumiem. Nie wiem czy pamiętasz Irku ale to właśnie Ty jakiś czas temu doradziłeś mi tą kamerkę z tym obiektywem;) Widziałem że posiadasz Mobiusa, jak on się ma do 808 #16 v2? Śmigło Ci się jakoś tak wzbudza, czy mi się wydaje Trochę tak. Staram się delikatnie dodawać gazu żeby oszczędzać regulator który idzie pilnie do wymiany bo strasznie się grzeje. Właściwie to nie powinienem na nim latać a tym bardziej nagrywać filmów narażając wszystko na crash , ale nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Nie pamiętam komu doradzałem ale miałem i wersję V1 i mam nadal V2. Mało używam od czasu gdy zakładam Mobiusa. Na Twoim filmie wydawało mi się, że wkręcasz nas bo obraz jakiś taki nad wyraz bardzo dobry i ten szeroki kąt . Ale właśnie FPV'owcy używają jej (używali) z tym obiektywem. Mobius jest cięższy i mniej praktyczny do mocowania na spływie dlatego nadal trzymam 808. Oczywiście Mobius ma lepsze parametry niż 808 ale pewnie za nie długo znowu pojawi się coś lepszego od Mobiusa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 W ten dzień było dużo mocnego słońca więc filmik fajnie wyszedł...jeśli chodzi o pochmurne nagrywanie to już sprawa wygląda trochę gorzej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi