Ghandi Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Tak sobie powoli robie rozne plany na przyszlosc, popatrzylem na RWD 5 no i ... wydrukowalem sobie troche powiekszone plany. Teraz jednak tak patrze i chyba troche przesadzilem, nie? 2.5m dlugosci kadluba... do auta mi nie wejdzie chyba lepiej zejsc z wymiarami do 1.7 nie?
Henryk S. Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Może troszkę przesadziłeś,gdyż mogła być skala 1:3 wtedy kadłub byłby troszkę krótszy,ale to nic by nie dało,jak się ma mały samochód. Marcinie ja widzę lepszy sposób,niż zmiana samochodu,przyczepka za samochodem,wtedy każdy model można zmieścić.
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 albo ciągnik z przyczepą :wink: .... ładnie by się prezentował w powietrzu :roll:
Henryk S. Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Może troszkę przesadziłeś,gdyż mogła być skala 1:3 wtedy kadłub byłby troszkę krótszy,ale to nic by nie daje,jak się ma mały samochód. Marcinie ja widzę lepszy sposób niż zmiana samochodu,przyczepka za samochodem,wtedy każdy model można zmieścić.
baczek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 ciekawe jaki silnik by byl potrzebny ?? jestem pewien że wiekszy od 1.5 ccm
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 albo ciągnik z przyczepą :wink: ....ładnie by się prezentował w powietrzu :roll: Na pewno lepiej, niż latająca kosiarka :mrgreen: :rotfl: . No i na pewno byłby to pierwszy latający ciągnik z przyczepą :devil:. Sorry, nie mogłem się powstrzymać :oops: .
kamil_rc Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 A kto powiedział ze nie można modeli wozić na dachu samochodu?? U nas na lotnisku to kadłub piperka J3CUB 3,5m rozpiętości na lotnisko przywożą na dachu samochodu. Albo tak jak pisza inni to przyczepka za samochodem z duża skrzynia na model, kolega tak wozi i nie narzeka
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Na pewno lepiej, niż latająca kosiarka :mrgreen: :rotfl: . No i na pewno byłby to pierwszy latający ciągnik z przyczepą :devil: . miałem na myśli wożenie modelu ciągnikiem (oczywiście żart ) chyba nie muszę się tłumaczyć źle mnie Pan zrozumiał :
baxter12 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Czy przesadziles, to Ty powinienes wiedziec... Zajzyj gleboko w swoj portfel.... :lol2: To bedzie piekny model, bez wzgledu na skale.. Baxter
baczek Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 a więc moge tylko jedno .... życzyć powodzenia:)
karlem Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 ...a po co na dachu czy przyczepie? :shock: Odpowiedni zaczep i do haka w samochodzie, przecież koła ma własne :wink:
baxter12 Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Odpowiedni zaczep i do haka w samochodzie, przecież koła ma własne Mozesz go zarejestrowac jako "Przyczepe specjalna", to nie zart. Baxter12
instruktor Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Koledzy nie patrzcie na plany ! patrzcie obok na model-kę ,jaka wspaniała dziewczyna. A tak nawiasem mówiąc zbieram się też na 1.7 m
Ghandi Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Koledzy nie patrzcie na plany ! patrzcie obok na model-kę ,jaka wspaniała dziewczyna. A tak nawiasem mówiąc zbieram się też na 1.7 m Modelka slicznie dziekuje a w pracy przeskalowywuje wlasnie plany na jednak mniejszy model.
Ghandi Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 mam plany pod laser w corelu no tak zatem podaj nr konta i jesli masz mozliwosc wyciecia tego to ja sie pisze serio serio :jupi:
instruktor Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Jeżeli podasz swój e-adres to podrzucę Ci te plany
Ghandi Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 Jeżeli podasz swój e-adres to podrzucę Ci te plany PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.