Ghandi Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Tak sobie powoli robie rozne plany na przyszlosc, popatrzylem na RWD 5 no i ... wydrukowalem sobie troche powiekszone plany. Teraz jednak tak patrze i chyba troche przesadzilem, nie? 2.5m dlugosci kadluba... do auta mi nie wejdzie chyba lepiej zejsc z wymiarami do 1.7 nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Zmień samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Może troszkę przesadziłeś,gdyż mogła być skala 1:3 wtedy kadłub byłby troszkę krótszy,ale to nic by nie dało,jak się ma mały samochód. Marcinie ja widzę lepszy sposób,niż zmiana samochodu,przyczepka za samochodem,wtedy każdy model można zmieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 albo ciągnik z przyczepą :wink: .... ładnie by się prezentował w powietrzu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Może troszkę przesadziłeś,gdyż mogła być skala 1:3 wtedy kadłub byłby troszkę krótszy,ale to nic by nie daje,jak się ma mały samochód. Marcinie ja widzę lepszy sposób niż zmiana samochodu,przyczepka za samochodem,wtedy każdy model można zmieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ciekawe jaki silnik by byl potrzebny ?? jestem pewien że wiekszy od 1.5 ccm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 he he jak masz tico to na pewno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 albo ciągnik z przyczepą :wink: ....ładnie by się prezentował w powietrzu :roll: Na pewno lepiej, niż latająca kosiarka :mrgreen: :rotfl: . No i na pewno byłby to pierwszy latający ciągnik z przyczepą :devil:. Sorry, nie mogłem się powstrzymać :oops: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 A kto powiedział ze nie można modeli wozić na dachu samochodu?? U nas na lotnisku to kadłub piperka J3CUB 3,5m rozpiętości na lotnisko przywożą na dachu samochodu. Albo tak jak pisza inni to przyczepka za samochodem z duża skrzynia na model, kolega tak wozi i nie narzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123paszko123 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Na pewno lepiej, niż latająca kosiarka :mrgreen: :rotfl: . No i na pewno byłby to pierwszy latający ciągnik z przyczepą :devil: . miałem na myśli wożenie modelu ciągnikiem (oczywiście żart ) chyba nie muszę się tłumaczyć źle mnie Pan zrozumiał : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Czy przesadziles, to Ty powinienes wiedziec... Zajzyj gleboko w swoj portfel.... :lol2: To bedzie piekny model, bez wzgledu na skale.. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 a więc moge tylko jedno .... życzyć powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 ...a po co na dachu czy przyczepie? :shock: Odpowiedni zaczep i do haka w samochodzie, przecież koła ma własne :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Odpowiedni zaczep i do haka w samochodzie, przecież koła ma własne Mozesz go zarejestrowac jako "Przyczepe specjalna", to nie zart. Baxter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Koledzy nie patrzcie na plany ! patrzcie obok na model-kę ,jaka wspaniała dziewczyna. A tak nawiasem mówiąc zbieram się też na 1.7 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Koledzy nie patrzcie na plany ! patrzcie obok na model-kę ,jaka wspaniała dziewczyna. A tak nawiasem mówiąc zbieram się też na 1.7 m Modelka slicznie dziekuje a w pracy przeskalowywuje wlasnie plany na jednak mniejszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 mam plany pod laser w corelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 mam plany pod laser w corelu no tak zatem podaj nr konta i jesli masz mozliwosc wyciecia tego to ja sie pisze serio serio :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Jeżeli podasz swój e-adres to podrzucę Ci te plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandi Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Jeżeli podasz swój e-adres to podrzucę Ci te plany PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.