modelpiotrek Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Latamy 22 czerwca w niedzielę od 10.00 do oporu (nocy) Serdecznie zapraszam do udziału !!!! jak ktoś chętny do latania proszę o zgłoszenie na modelpiotrek@poczta.onet.pl ułatwi nam to zycie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Piotrze, co się stało, że w czerwcu, a nie jak zawsze we wrześniu ?- nie przewidzialem tego i zaplanowalem urlop w tym czasie-). Będę kibicowal na forum, jestem pewien, ze jak zawsze będzie swietna relacja foto i wideo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No było trochę zamieszania z tym terminem i dlatego teraz w czerwcu ale to jednorozowo Organizujemy to wspólnie z Rybnickimi modelarzami w przyszłości termin będzie wrześniowy Zawsze możesz na urlop wpaść do Raciborza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Masakra.. ,w sobotę Kęty,w niedzielę z rana Racibórz ,za tydzień Lublin . Mam nadzieję że wyrobię ,modele też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Rafał dasz radę wierzę w Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 tak lataliśmy w zeszłym roku http://youtu.be/Emud_LOyeEI w tym roku jesli pogoda pozwoli będzie również pokaz slalomu pomiędzy tyczkami w wykonaniu rybnickich paralotniarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin851 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Będzie grubo!!! Obecność obowiązkowa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Bardzo bym prosił o podanie kto wpadnie do nas na piknik w formie Imię i nazwisko-model tworzę listę dla prowadzącego piknik do zapowiadania i bardzo bym potrzebował tych informacji nooo i nie wiemy ile grochówki zamówić a nie chcieli byśmy by brakło lub jeszcze gorzej że przez tydzień nic tylko grochówa na obiad by była )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dojazd do miesca Pikniku od ronda przy Auchanie w Raciborzu to jest od ul.Drzewieckiego oraz link z dojazdem w google maps http://goo.gl/maps/PcyKt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 To już jutro! Szykować modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Co tu tak cicho, ani jednego zdjęcia?! Impreza się nie odbyła, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Darek myślę że impreza się udała bo ja dopiero wróciłem do domu i padam z nóg więcej jutro napiszę i wrzucę fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Byłem i podziwiałem a tak wygladało mało co moge pokazać ale jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Troszkę odpocząłem więc zmontowałem coś krótkiego Zapraszam do obejrzenia i komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Fotorelacja z pikniku w Raciborzu : http://plus.google.com/100966900942657554841/posts/HsUKvgL9VNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Super zdjęcia, warto było czekać cały dzień na tą fotorelację - jeszcze bardziej żałuję, że nie mogłem być tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeiro Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Foty od Ryszarda jak zawsze na poziomie, fajne filmiki. Będzie brakowało wrześniowej imprezy Zauważyłem, że publiczność nie dopisała tak jak w poprzednich latach ale podejrzewam, że to "wina" Dni Raciborza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tadek nie wiem czy zauważyłeś że w zeszłym roku publika była między 12-14 a wcześniej i później było luźno tym razem ludzie byli na bierząco cały czas więcej miejsca było pomiedzy samochodami a taśmą odgradzającą modele więcej było modelarzy a co do Września była juz propozycja by jeszcze raz zrobić piknik we wrześniu dla nas to nie problem tylko czy Wy modelarze chcecie i byscie do nas przyjechali??? na przyszły rok wracamy do naszego starego terminu jesiennego Z mojej strony chciałem bardzo podziękować wszystkim za przybycie do nas na piknik ,stworzenie niepowtarzalnej atmosfery ,pokazania swoich modeli w powietrzu i na ziemi bez Was ten piknik by się nie odbył jeszcze raz Wielkie Dzięki !!!! jeszcze trochę fotek z pikniku http://www.raciborz.com.pl/fotorelacja5313.1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 I jeszcze jeden filmik z Pikniku autorstwa Bogdana z Rybnika i jeszcze fotki od Bogdana https://plus.google.com/photos/116698628808206923034/albums/6029171396439391137?banner=pwa i jeszcze jeden filmik autorstwa Adama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlenex98 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 i jeszcze jeden filmik autrostwa Baxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi