TeBe Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 http://horejsi.cz/ Kupował ktoś z tego sklepu? Bo zaopatrzenie ma niezłe, a ja zaczynam mieć dość "braku towaru" w polskich sklepach. Przetestowałem samodzielny zakup z USA, wpadłem w szpony Urzędu Celnego Poczty Polskiej i po podliczeniu cła i VATu odechciało mi się samodzielnych zakupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Możesz zapytać w Modelemax.pl jest szansa że sprowadzą pod specjalne zamówienie co potrzeba z tego sklepu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Kamilu, każdy sprowadzi. Ale ja chcę w sklepach internetowych kupować, a nie zamawiać Taki jestem, sorry. Stąd szukam opinii o tym sklepie, bo w nim mogę kupić, ceny ok, przesyłka do PL w znośnej cenie. Są w UE, więc zero formalności celnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 30 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Kupowałem dwukrotnie - 0 problemów, bardzo miła obsługa - spokojnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiwak Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 http://horejsi.cz/ Kupował ktoś z tego sklepu? Kupowałem i byłem zadowolony. Przesyłka dotarła na drugi dzień. Ivan doradził i wykonał dodatkowe usługi. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dziękuję za informację. Zatem w poniedziałek dokonam zakupu testowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Horejsi kojarzy mi się ze znakomitymi konstrukcjami modeli z przed wielu lat .Ale nazwiska nie są odciskami palców.Czy to jest to samo gniazdo ? Może i oby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Muszę pochwalić ten sklep, widać, że ktoś tam siedzi rozsądny, czyta maile i wie, że komunikacja z klientem to podstawa. Zamówienie zrobione dziś rano już wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi