tomaszg6 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Slabo się na tym znam więc pytam: czy dopuszczalne są aparatury 2,4Ghz typu Hitec Aurora9, Spectrum 8 itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jak najbardziej można smigać Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 12 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzisiaj troszkę polatałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dzisiaj pogoda była super na loty SERDECZNIE ZAPRASZAM NA NASZE LOTNISKO NA WSPÓLNE LOTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 kolejne foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Piękny ten dwupłat co to za maszyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Tutaj latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg6 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Kiedy planujecie jakiś większy piknik lub zlot na nowym lotnisku :-) Wysłane z mojego ALCATEL_ONE_TOUCH_6030X_Orange przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Planujemy zrobić coś po waszym pikniku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Piękny ten dwupłat co to za maszyna ? jak się nie mylę to Christen Eagle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 DZISIAJ TROCHĘ POLATALIŚMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 pogoda dopisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modelarz 2123 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 polatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ir3q Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Pomalutku szykuję sprzet na nowy sezon - czas na Piper J3c - 20cc benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wygląda świetnie czekamy na oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dzisiaj pierwszy lot modelu BIG LIFT z nowym silnikiem spisuje się wyśmienicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszalu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam Wszystkich ! Ładne modele i lotnisko ! Chciałbym zapytać Kolegów jak wrażenia z lotów HERONEM którego widać na zdjęciach powyżej ? Pozdrowienia z łączki w Fordonie ! Ps. Colonel "Szczepan" z Sopwitha robi wrażenie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam z tego co wiem to właściciel jest bardzo zadowolony świetnie się zachowuje w powietrzu sam widziałem jak lata powiem że znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi