Shock Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hej. Fajny modelik zawitał do nas na lotnisko. Model własnoręcznie wykonany ,solidnie ,estetycznie a co najważniejsze o bardzo dobrych własnościach lotnych.Ponoć jest to wersja o skróconej rozpiętości zdolna do akrobacji (być może właściciel się pochwali) -ma 2.2 m rozp. silnik 26 cm TGY. Oblot wykonany przy dość sporym wietrze i pochmurnym niebie tak więc szacun dla młodego pilota. Film nagrany tel.,jakość średnia ale coś widać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Piękny model:) Też taki chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 MODELIK PIĘKNY MASZ JAKIEŚ PLANY JAK GO ZROBIŁEŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzięki za wszystkie pochlebne opinie Plany rysował tata metodą tradycyjną (karton, linijka, ołówek ) i zostały użyte do produkcji więc nie bardzo nadają się do dalszego użytku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ładna maszyna, silnik przyjemnie pracuje. To benzyna? Lot poprawny - lądowanie średnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tak benzyna turnigy 26cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Lot poprawny - lądowanie średnie.... Uwierz że na warunki panujące podczas lądowania na lotnisku, bardzo poprawne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin S Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Kacper nieźle Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dodaje jeszcze kilka fotek Pipera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ehhhh smaku robicie. Jak mi się marzy taki górnopłacik w benzynce. Tylko prywatne lotnisko mam ciut za małe na takie szaleństwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Nie przejmuj się wielkością lotniska, on startuje i ląduje na pięciu metrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 To ja się domyślam. Tylko moje lotnisko od "góry" małe bo w CTR a takim modelem bym nie ryzykował latania blisko nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Model świetny i lądowanie dobre. Powiedz tylko czy nie niesie się przy lądowaniu bez wiatru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Model ląduje bardzo fajnie, nie ma tendencji do przesadnego szybowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi