diabolo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam czym przydymić na brązowo kabinke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tuningowym sprayem do lamp samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 tyle ze mi chodzi o brązowy a nie czarny tak jak tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Czy brązowy to akurat nie wiem czy jest, ale gama kolorów jest spora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 tyle ze mi chodzi o brązowy a nie czarny tak jak tutaj Tak,,jak pisał Robert,ale nie będzie to przeżroczyste ,te kabinki są robione z kolorowych tworzyw,np.poliwęglanu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tuningowym sprayem do lamp samochodowych Nie lepiej okleić transparentną folią? Przy okazji będzie warstwa ochronna i można sobie łatwo odnowić kabinkę po sezonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Trudno okleić folią modelarską kabinkę z PetG czy Vivaku (pomijając już sam sferyczny kształt). Termoformowanie kabinek odbywa się w temperaturze około 120-170st.Przyklejanie folii modelarskiej w temp. od około 100st dla solarfilmu wzwyż dla innych. Jest to więc awykonalne bo w takiej temperaturze następuje odkształcenie kabiny (sprawdziłem na własnych wyrobach) Ostatnio "naumiałem" się oklejania kabin folią reklamową, dość prosta sprawa, nie wiem tylko czy są folie transparentne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Są folie transparentne. Jak raz mam ten brązowy odcień jako transparentny. Szukać w sklepach z foliami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi