Paweł Prauss Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem komu przeszkadzały moje wpisy, ktoś może ocenił, że były nie do końca w temacie oleju...to ten ktoś niech się puknie w główkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 grzegorz nie rozumiem tylko po co kombinujesz z tym olejem , czy dla własnego doswiadczenia ? może warto .są oleje specjalnie robione i do paliw opartych na metanolu i specjalnie robione dla modelarzy .osobiscie używałem swego czasu np. shell advanced racing 2t coś tam jeszcze dalej i dolewałem albo i nie dolewałem rycyny ze 2% . a do pawła w fsr znaczna cześc modelarzy na świecie stosuje paliwo oparte na 3 olejach tj.klotz ,edl i rycyna i naprawdę nie słyszałem żeby motorki ponad miarę się sypały (no chyba że tak jak andrzej tajemny składnik dodaje ....serce włożone ale to nie tylko w paliwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem komu przeszkadzały moje wpisy, ktoś może ocenił, że były nie do końca w temacie oleju...to ten ktoś niech się puknie w główkę. Może Sam się puknij .. (??) nie rozumiem skąd ta Twoja wrodzona upierdliwosc i ciągle zaczepki. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No cóż, taka moja uroda, a z drugiej strony było kiedyś takie powiedzenie: uderz w stół, a nożyce się odezwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja zaczolem temat wiec i ja go zakanczam.Co do oleju szulalem tanszej i dobrej inicjatywy,ale sie nie bardzo udalo.A teraz do samego moda:Pawla jak i innych kolegow wypowiedzi w temacie bardzo sa cenne gdzyz to sa ludzie z ogromnym doswiadczeniem (kadra narodowa polski).Dziekuje wszystkim za pomoc i zabranie glosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi