Paweł Prauss Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem komu przeszkadzały moje wpisy, ktoś może ocenił, że były nie do końca w temacie oleju...to ten ktoś niech się puknie w główkę.
symon5 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 grzegorz nie rozumiem tylko po co kombinujesz z tym olejem , czy dla własnego doswiadczenia ? może warto .są oleje specjalnie robione i do paliw opartych na metanolu i specjalnie robione dla modelarzy .osobiscie używałem swego czasu np. shell advanced racing 2t coś tam jeszcze dalej i dolewałem albo i nie dolewałem rycyny ze 2% . a do pawła w fsr znaczna cześc modelarzy na świecie stosuje paliwo oparte na 3 olejach tj.klotz ,edl i rycyna i naprawdę nie słyszałem żeby motorki ponad miarę się sypały (no chyba że tak jak andrzej tajemny składnik dodaje ....serce włożone ale to nie tylko w paliwo )
idfx Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie wiem komu przeszkadzały moje wpisy, ktoś może ocenił, że były nie do końca w temacie oleju...to ten ktoś niech się puknie w główkę. Może Sam się puknij .. (??) nie rozumiem skąd ta Twoja wrodzona upierdliwosc i ciągle zaczepki. Pozdrawiam !
Paweł Prauss Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No cóż, taka moja uroda, a z drugiej strony było kiedyś takie powiedzenie: uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Grzesiek Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja zaczolem temat wiec i ja go zakanczam.Co do oleju szulalem tanszej i dobrej inicjatywy,ale sie nie bardzo udalo.A teraz do samego moda:Pawla jak i innych kolegow wypowiedzi w temacie bardzo sa cenne gdzyz to sa ludzie z ogromnym doswiadczeniem (kadra narodowa polski).Dziekuje wszystkim za pomoc i zabranie glosu.
Rekomendowane odpowiedzi