Irek M Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Myślicie, że to nierealne? Jeśli tak to błąd bo wybitni radzieccy konstruktorzy już w 1934 rozpoczęli prace nad tym...czymś. Może ,któryś z modelarzy znajdzie chwilkę wolnego i dokończy ciekawy projekt w "naszej" modelarskiej skali:D.http://facet.wp.pl/kat,69514,title,Latajacy-okret-podwodny,wid,16825580,wiadomosc.html?ticaid=1134ca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 hehe .. właśnie Irku miałem to wstawić bo zobaczyłem gdzieś na wp albo onecie pomysł nie głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Jeszcze nie zacząłem czytać , a już masę powodów na nie(w sensie, że to nie wyjdzie) miałem, które w trakcie czytania się pojawiały. Jak w ogóle mogło to przyjść do głowy...Ale pamiętacie zdjęcie z przed 2-3 lat jaki to pancerny samolot "skonstruowali". Na pokładzie miał kilka wież okrętowych z działami oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Za to kocham ich pomysły i działające projekty (głównie w dziedzinie elektroniki). Ogromne, prądożerne, paliwożerne, ale niezawodne i jednak mają prawo bytu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 około 28 minuty jest o tym cudzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi