sławek Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Projektów i zamiarów mam w planach tak dużo że postanowiłem .....dołożyć sobie następny Projekt na razie wirtualny, wymiary jeszcze nie zdecydowane, przewiduje miedzy 70 a 80cm -to bez znaczenia i tak na razie tworzy się "skórka " Projekt tradycyjnie sketchupie Pepakura to ładnie rozłożyła na płaszczyznę -wrzucę to do Photoshopa ,wydrukuje , w skrócie -model z drukowanym malowaniem kryty papierem na wikol. Ciąg dalszy niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 I tak oto powstaje niemal MAŁY MODELARZ Model testowy wykonany z tego nie dość ze sprawdzi SC ale i spasowanie części .... ale jeszcze troszkę pracy przede mną . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Sie coś dziś pliki nie chcą mi zapisać jak i gdzie chce...........czas na przywrócenie systemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFALR30 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 EDF czy śmigło pchające na napęd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 19 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mój będzie na śmigiełko ( pusher w tytule) ale projekt będzie udostępniony i przeróbka na edf dla chcących będzie tu minimalnym nakładem pracy Konstrukcja zbliżona do tego Skyraya http://www.parkjets.com/cn-skyray/ nie małpowałem!! -po prostu prosta konstrukcja tego samolotu sprawia że przy podobnym uproszczeniu rozwiązania konstrukcyjne są podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Też myślałem o EDF w Skyray'u, takim bardziej makietowym niż ten trener co popełniłem i wyszło mi, że to po prostu tunel EDF ze skrzydłami okryty poszyciem łagodzącym przejście kadłub-skrzydło. Myślę, że z tych formatek spokojnie dałoby sie takie coś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi