o.patrykmodelarz Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Mam na imię Olszewski Patryk Serdecznie witam wszystkich.Postaram się czynie uczestniczyć w tym forum Życzę wam miłego weekendu i Sukcesów Modelarskich Mam nadzieje że wytrzymacie zemną Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Siemka ... na dzień dobry zachęcam do lektury pt. "regulamin" szczegolnie punkt o avatarach ... witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Czyli dobrze rozumiem -nie mogę posiadać jako awatar grafiki! (jest to moja prywatna grafika Zrobiona dla mnie ) Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dobrze rozumiesz witaj na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dziękuje Panu Bardzo (czy mówi się na ty?) pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie mogę jeszcze pisać postów to przedstawię moje marzenia,mam nadzieje że z waszą pomocą to udami mi się część zrealizować. Więc tak na razie startuje na zawodach w klasach F1N,F1H,F1A w każdym chciałbym przynajmniej osiągnąć (mistrzostwo polski) Teraz zacząć startować w F3P i mieć znaczne sukcesy,Na wiosnę F3A I F3J/M. W F3A jechać na mistrzostwa świata i być tam na podium,Jak będę miał kasę to F3M i marzy mi się podium w EXFC BRZMI TO JAK BAJKA ALE TAK SOBIE POSTANOWIŁEM I ZACZĄŁEM MARZYĆ Ale zauważyłem ze to modelarstwo to jak narkotyk tak sie uzależniłem ze jak nie mam kontaktu z modelarstwem to się źle czuje jestem nerwowy i wkurzony i nie mogę sobie ze sobą dać rady Marzenia lotnicze to inna partia Teraz myślę o wyborze szkoły po gimnazjum (lotniczej ) Żeby mi się udało tak 1/10 marzeń spełnić to byłby cud Tak to mam jestem nerwowy i napalony Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobUK Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Witaj Olszewski ... Patryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 z tego względu że masz 14 lat to szanuj starszych Witay na forumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja też witam wszystkich! Dziękuje Oczywiście do starszych szacunek-to się wie- (pyta się bo nie wiem jeszcze jak tu jest) Ale tu panuje miła atmosfera, nie tak jak na innych forach.Byłem kiedyś na Wirtualnej Modelarni, to było fajne forum ale teraz spadł i dalej spada poziom. A to forum ma najwięcej rad i pomysłów, nawet bardzo często Google odsyła na te forum. Nie mogę się doczekać pełnego korzystania z forum RobUK odgadnął inicjały Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jesteśmy wszyscy na TY. Zawsze tak było i tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Minęło już 48 godzin dlaczego nadal jestem ,,Nowym użytkownikiem"?? Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Już nie Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi