Loczek1392 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A dziś z Pawłem i Bartkiem odwiedziliśmy kolegów na Ligowcu,pogoda świetna i polatane ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ładnie polatane że aż jakiś Niemiec się do snu złożył. A Loczek co zrobił ze smiglem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Po wylądowaniu podczas kołowania była koleina od samochodu i wtedy właśnie podparł się śmigłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjacek Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 To ja tylko dodam krótki film wykonany przez kolegę Dziękujemy za odwiedziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Znalazłem film z Pawełkowym Boćkiem.Paweł go nie ulotnił to zrobił to kolega na lotnisku w Kętach. https://www.youtube.com/watch?v=Wz34ytEddJo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Panowie dziś latamy, a czy ktoś z obecnych wybiera się jutro na Kobylnice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Marcin a nie mieliśmy jechać do Margonina na pokaz żelaznego grupy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 No mieliśmy ale u mnie się plany pozmienialy i prawdopodobnie bardziej po drodze będę miał Kobylnice niż Margonin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ja wczoraj popatrzyłem jak trenowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Wizyta Marcina na lotnisku CHTL ( Otwarcie Sezonu 22 maja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dziękuję bardzo!!:) czy mogę kilka sobie zapozyczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BINIU 98 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dziękuję bardzo!! :) czy mogę kilka sobie zapozyczyc? Jak potrzebne -bardzo proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A to tylko do kolekcji i się pochwalić na fb;) Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 O, widzę, że już w pełni sił . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Pierwszy tydzień był najgorszy, teraz już ok:) a sterów nie odpuszczam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam! Zapraszam na piknik lotniczy który odbędzie się na lotnisku Obornickiego Stowarzyszenia lotniczego! Kto był, zapraszam ponownie, kto nie był tym bardziej zachęcam do przyjazdu! Termin kłóci się ze zlotem gigantów no ale nie każdy jest"gigant";) Osl-Oborniki.info Do zobaczenia! Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Prosiłbym o informacje na pw lub tel kto przyjedzie na 100% Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz1987 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Witam kolegów, zagląda ktoś jeszcze do Rogoźna na to lotnisko? bylem dzisiaj się rozejrzeć, w zasadzie pierwszy raz tam, ale ani nie widu ani nie słychu by się coś tam działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Byliśmy o 11 dziś skosić trawę i chwilę polataliśmy do 13 :-) Jedna fotka z dziś :-) Dał byś informacje że będziesz to przyjechał bym :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 No właśnie, trzeba się odezwać że się będzie:) A lotnisko bardzo zapuszczone było... Oglądałem je z góry w zeszłą niedzielę rano;) Zeszły weekend miałem zalatany w Obornikach i na Ligowcu na Zlocie Gigantów, obecny weekend zmarnowany bo nie miałem chwili na latanie ale następny weekend śmiało zapraszamy na wspólne latanie! jakiegoś grilla trzeba zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi