cZyNo Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 tego czy tęgo? bo wygląda tylko na tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jak to bylo..? Kto sie czubi ten sie nie lubi...czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ej No. Wiatr tęgi i tego łatwo ocenić nad wodą Jan lata dłużej, wiecej i na większej liczbie zboczy niż ktokolwiek z nas i zapewne ma podobne stopniowanie warunków. Wersja tego: Wersja fajna: Wersja tęgo: A poza tym miejscówka fajna bo trudna (oczywiście jsk chce sie tu szybko latac). Kiepsko sie tam ustawia modele, ale mozna poprawić koordynację oko-palce I nie powiem, ale raz delikatnie uszkodziłem tam model, ale pchałem sie na sile przy wiaterku<niż 3ms. Tam przy krawędzi jest sporawo krzaczków i kamyków. Ale wpadanie do wody to przesada Na razie to dla mnie najfajniejsze miejsce na wschodni kierunek w "pobliżu" Wrocka. Wiec tam bywam od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ha..fajnie to się to czyta.piszesz "wpadanie modeli do wody to przesada." Nikt z kolegów na stronie się nie przyzna do takowego...tylko na Zbiorniku pływają od czasu do czasu bolidy powietrzne / nie do odzyskania / ...z klifu podpływają pod Gdynię "cumują " do jesieni a fotka Twoja środkowa to chyba Jeziorsko i ten kolega co dzierży czerwony model -... dobry zawodnik też hycał po swój samolot./ frycka / ..2 lata wstecz to są tzw. atrakcje na zboczu...warto mieć linę, łopatę podobne akcesoria - / to są pomoce naukowe do latania / na Police zabieram spining niech sobie poleży w bagazniku....ha..ha.. Staram sie pisać poprawnie- ę..ą...ba mamy na forum polonistę nie chcę podpaść .. ..pozdrawiam 2 zabytkowe fotki.. z epoki MYSICA i zapraszam dziś do Polic.Lubię Jurka jego teksty bo coś się dzieje tak trzymac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Janku. piszemy o pływaniu na tym zboczu A zbiornik to całkowicie zły przykład z wielu względów. A kolega frycka to ma dopiero od jesieni zeszłego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 To się zgadza frycek z jesienią.. pomyliłem się o rok ale liczy sie fakt...dzisiaj zrobilem 1 przelot na oparach bardzo cieniutki wiaterek aż strach walić na wode model ..reszta czasu wyciaczka z fotkami po Lubstowie. / nie zrobilem ę w słowie wode...znowu podpadlem/ Jurku lata się tam gdzie pasuje i blisko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No i dlatego spotkamy sie w Mechelinkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Jan - płać za SpringCup. Zapowiada sie miłe latanie na klifie przy słabym wiaterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Szkoda że niektórzy muszą zaliczać komunię i to dwie w jednym dniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Oj tam muszą. Za to to tez fajny termin...na komunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 jeszcze auto mam a" kupce"..targują- chodzą..a i bilet na Narodowy na żużel sie trafił...słoma=siano.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Janek...ale ściema Pakuj graty, płac kasę i do Mechelinek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A Janek ma licencyję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Ma. Do tego juz jakiś czas. I sie zapisał na zawody Ino nie zapłacił jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jurek zobacz na meteo..na SpringCup... tylko piatek OK..reszta ULEWA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 No i pięknie. Czyli co najmniej jeden dzień lotny. I jeśli wszystko pójdzie sprawnie to odbędzie sie min 4-5 kolejek. Bo ma ładnie wiać. Spokojnie możesz się pakować. a ja sprawdziłem prognozy teraz, i wyszło że będą co najmniej dwa dni bez deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 trzy lotne dni ze spokojnym wiaterkiem dla każdego. Nic tylko jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Jano spakowany? 3 dni zabawnego latania na wschodniej...czyli dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Jan jak nic gdzieś zaginął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Konczy się wschodnia na Lubstowie..zgodnie z planem zalania poziom wody znacznie sie podniosł a zmniejszyla sie wysokość zbocza...polatałem jako -TAKo miejscowka malownicza .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi