wojtek-a Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Jak to bylo..? Kto sie czubi ten sie nie lubi...czy jakos tak
cZyNo Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Ej No. Wiatr tęgi i tego łatwo ocenić nad wodą Jan lata dłużej, wiecej i na większej liczbie zboczy niż ktokolwiek z nas i zapewne ma podobne stopniowanie warunków. Wersja tego: Wersja fajna: Wersja tęgo: A poza tym miejscówka fajna bo trudna (oczywiście jsk chce sie tu szybko latac). Kiepsko sie tam ustawia modele, ale mozna poprawić koordynację oko-palce I nie powiem, ale raz delikatnie uszkodziłem tam model, ale pchałem sie na sile przy wiaterku<niż 3ms. Tam przy krawędzi jest sporawo krzaczków i kamyków. Ale wpadanie do wody to przesada Na razie to dla mnie najfajniejsze miejsce na wschodni kierunek w "pobliżu" Wrocka. Wiec tam bywam od czasu do czasu
janegab Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Ha..fajnie to się to czyta.piszesz "wpadanie modeli do wody to przesada." Nikt z kolegów na stronie się nie przyzna do takowego...tylko na Zbiorniku pływają od czasu do czasu bolidy powietrzne / nie do odzyskania / ...z klifu podpływają pod Gdynię "cumują " do jesieni a fotka Twoja środkowa to chyba Jeziorsko i ten kolega co dzierży czerwony model -... dobry zawodnik też hycał po swój samolot./ frycka / ..2 lata wstecz to są tzw. atrakcje na zboczu...warto mieć linę, łopatę podobne akcesoria - / to są pomoce naukowe do latania / na Police zabieram spining niech sobie poleży w bagazniku....ha..ha.. Staram sie pisać poprawnie- ę..ą...ba mamy na forum polonistę nie chcę podpaść .. ..pozdrawiam 2 zabytkowe fotki.. z epoki MYSICA i zapraszam dziś do Polic.Lubię Jurka jego teksty bo coś się dzieje tak trzymac..
cZyNo Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Janku. piszemy o pływaniu na tym zboczu A zbiornik to całkowicie zły przykład z wielu względów. A kolega frycka to ma dopiero od jesieni zeszłego roku
janegab Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 To się zgadza frycek z jesienią.. pomyliłem się o rok ale liczy sie fakt...dzisiaj zrobilem 1 przelot na oparach bardzo cieniutki wiaterek aż strach walić na wode model ..reszta czasu wyciaczka z fotkami po Lubstowie. / nie zrobilem ę w słowie wode...znowu podpadlem/ Jurku lata się tam gdzie pasuje i blisko..
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Jan - płać za SpringCup. Zapowiada sie miłe latanie na klifie przy słabym wiaterku
Shock Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Szkoda że niektórzy muszą zaliczać komunię i to dwie w jednym dniu .
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Oj tam muszą. Za to to tez fajny termin...na komunie
janegab Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 jeszcze auto mam a" kupce"..targują- chodzą..a i bilet na Narodowy na żużel sie trafił...słoma=siano..
cZyNo Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Janek...ale ściema Pakuj graty, płac kasę i do Mechelinek!
cZyNo Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ma. Do tego juz jakiś czas. I sie zapisał na zawody Ino nie zapłacił jeszcze
janegab Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Jurek zobacz na meteo..na SpringCup... tylko piatek OK..reszta ULEWA...
cZyNo Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 No i pięknie. Czyli co najmniej jeden dzień lotny. I jeśli wszystko pójdzie sprawnie to odbędzie sie min 4-5 kolejek. Bo ma ładnie wiać. Spokojnie możesz się pakować. a ja sprawdziłem prognozy teraz, i wyszło że będą co najmniej dwa dni bez deszczu
cZyNo Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 trzy lotne dni ze spokojnym wiaterkiem dla każdego. Nic tylko jechać
cZyNo Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Jano spakowany? 3 dni zabawnego latania na wschodniej...czyli dla każdego
janegab Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Opublikowano 29 Maja 2018 Konczy się wschodnia na Lubstowie..zgodnie z planem zalania poziom wody znacznie sie podniosł a zmniejszyla sie wysokość zbocza...polatałem jako -TAKo miejscowka malownicza ....
Rekomendowane odpowiedzi