o.patrykmodelarz Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Witam Ta kraksa o ile to można tak nazwać, nie była skutkiem nieudanego lotu, startu czy lądowania. Model spokojnie sobie wisiał u mnie w warsztacie .Pewna osoba wkurzona na mojego brata wyżyła się na modelu.(było to w wakacje) Pioneer został poszarpany na kawałki. A co z elektroniką? Wszytko przetrwało oprócz regulatora. Było go mi tak żal, pięknie latał. Ta osoba po dzień dzisiejszy nie ma skrupułów po tym zajściu. Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wściekła baba ponoć nie obliczalna , dobrze że się tylko na tym skończyło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Skąd ja to znam...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 U mnie tez bylo ale nie z takim skutkiem (podziurkowanie skrzydla w raptorze, rozpiety snap sw w rwd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 .....osoba trzecia jeszcze żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Zyje ale juz wie ze tak sie nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dlaczego akurat na modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Siedzi kumpel z kumplem i piją piwo. Jeden mówi smutny: Wiesz? Moja stara rozbiła mi dzisiaj moje nowiutkie Ferrari... - .?!!!!............ Co?! A nic jej się nie stało, żyje chociaż? -No, jeszcze nie wróciłem do domu, a więc tak............ jeszcze tak.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam nadzieje że to się już nie powtórzy. (Ale chyba nie mogę na to liczyć) Ta osoba i tak tego nie żałuje Wściekła baba ponoć nie obliczalna , dobrze że się tylko na tym skończyło . Tak to było babsko Próbowałem prosić o kasę za ten model, gdzie tam odpowiedź się kończyła następująco rozwalić ci następny samolot!!? I na tym się rozmowa kończyła. Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Niech poprosi Policja o zwrot kasy, ciekawe co im odpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Policja zajęła by się taką sprawą? (nie mam zamiaru donosić ) Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrus193 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Patryk nie poddawaj sie zgłaszaj na policje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 20 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie mogę donosić na rodzinę Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dziewczyna brata to jeszcze nie rodzina. Dobrze zgaduję? Za każdym razem gdy będzie miała zły dzień ma się wyżywać na Tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Może brat honorowo powinien coś z tym zrobić ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Olej modele ! ratuj brata jak ona taka przed ślubem to po ślubie we dwójkę sobie z nią rady nie dacie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Może brat honorowo powinien coś z tym zrobić ... ? Panowie,,jeszcze nie określono wieku brata a,może jest młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jpd Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Może brat honorowo powinien coś z tym zrobić ... ? Wywieźć do lasu i nagą przykuć do drzewa na parę dni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi