pietka Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Moja pani Mecenas radzi, żeby ktoś z rodziny zadzwonił do tej fundacji. A mama musi się prawidłowo zdiagnozowac u specjalistów. Nie chcę byc złym prprokiem ale takie zachowania są juz kryminogenne. Jeśli ktoś pisze, ze zamykanie chłopaka w zimie na zewnątrz domu nie jes przemca fizyczną to polecam trochę poczytac. Młody, nie boj się, idź do rodziny i nie wracaj do domu. Masz prawo do życia jak każdy normalny nastolatek. Nie poddawajcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaro Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Tak jak pisze kolega Piotr. Walcz o swoje życie. Wiemy że kochasz mamę ale masz już 15 lat i musisz zwrócić uwagę że zachowanie Twojej mamy odbiega trochę od normy. Gdyby tak nie było nie napisałbyś tego tematu. Jesteś w takim wieku że Twoim jedynym problemem powinna być szkoła jesli chcesz byś kimś w życiu. Problemy które masz są do rozwiązania ale im dłużej zwlekasz tym większe piętno odcisną na Tobie w przyszłości. (wiem co mówię z doświadczenia) Ciężko mysleć o czymkolwiek jesli w domu nie jest dobrze bo myślisz tylko tym co się DZiS znowu wydarzy jak wrócisz do domu. Nie może tak być. Na początku szukaj pomocy u rodziny. Nie bój się ze trafisz do domu dziecka. Taka sytuacja to naprawdę ostateczność. Zawsze pierwszeństwo ma rodzina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 szok Wczoraj na wieczór długo rozmawiałem z tatą wyjaśniliśmy sobie dużo dzisiaj mama jest nawet miła i sie zmieniłą mam nadzieje ze to długo potrwa i zebym tego nie zmarnował Dziękuje bardzo za pomoc bez was nie wiem co bym zrobił O ile mi wiadomo sąsiad wczoraj rozmawiał z rodzicami Pozdrawiam i bardzo dziękuje za wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 trzymamy kciuki aby się dobrze powidło, najważniejsza szkoła - w sensie nauki rodzina i ........................ hobby trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_BRODA_ Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Young w jednej linijce napisałeś że najważniejsza jest szkoła a linijkę niżej hobby przez ch!!! Jak się chce dawać dobre rady to samemu trzeba je stosować!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 poprawiłem, dzięki raz na 100 lat się zdarza literówka rady są od serca, i je stosuję i inne też. ps: trzeba się umieć zdystansować do siebie, sama literówka nie świadczy że ich nie stosuje czy mam złe intencje... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi