Athen Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam Jeżeli nie ten dział to przepraszam i proszę o przeniesienie Mam taki mały znaczy duży problem. Otóż ogon oddzielił się od reszty samolotu. Chciałbym żeby wrócił na swoje naturalne miejsce Tylko nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać. Zastanawiam się czy UHU por w połączeniu z taśmą szklaną to utrzyma? Mam jednak pewne wątpliwości. Macie może jakieś sprawdzone patenty na takie sprawy? Zdjęcia: http://imgur.com/a/t3ayH Pozdrawiam Athen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Daj to na uhu por i wolej kilka wzmocnień z czegoś,węgiel, bambus, sosna. Będzie żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Sprawdź wyważenie po naprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Naprawa nie powinna zająć więcej niż 30 min. Takie naprawy robi się na lotnisku i lata się dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wykałaczka i CA do styro, klejone koniecznie na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi