pelikan1500 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Do kupienia jest już zestaw długo oczekiwanego dużego Messerschmitta Bf-109E 1:6 . Zestaw w różnej konfiguracji wykonania . Wszystkich chętnych zapraszam www.aircombat-modele-rc.pl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetfan Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Do kupienia jest już zestaw długo oczekiwanego dużego Messerschmitta Bf-109E 1:6 . Zestaw w różnej konfiguracji wykonania . Wszystkich chętnych zapraszam www.aircombat-modele-rc.pl . Przydało by się kilka zdjęć modelu lub chociaż części zestawu bo teraz to nie wiadomo czy warto inwestować - trochę taki kot w worku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 I trochę opisu. Ja np. nie wiem czy to laminat, balsa-sklejka a może EPP... w skali 1:6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 I trochę opisu. Ja np. nie wiem czy to laminat, balsa-sklejka a może EPP... w skali 1:6... Uprzejmie służę :-) wchodzimy na link podany przez Kolegę Pelikana1500 (www.aircombat-modele-rc.pl) następnie wpisujemy w okienko wyszukiwania "Bf-109E" i w wynikach wybieramy model w skali 1:6 gdzie jest opisana technologia wykonania modelu. Jakby komuś się nie chciało to tutaj gotowy link: http://www.aircombat-modele-rc.pl/?573,messerschmitt-bf-109-e Części zestawu takie jak w modelach o mniejszej skali, np.: http://www.aircombat-modele-rc.pl/?571,messerschmitt-bf-109-f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Uff. Dzięki Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi