robloz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kupiłem zestaw motoszybowca o rozp 150cm. -skrzydła to styropian oklejony fornirem. Mój problem: to jak wkleić skrzynkę na bagnet do skrzydła? Dodam,że fornir jest cały-bez nacięć i w skrzydle nie ma dżwigarów . Dlaczego przy każdym moim poscie jest na początku jakaś gwiazdka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Gwiazdka jest oznaczeniem tematu w którym dałeś notkę, lub założyłeś dany temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To stosunkowo nieduże skrzydło i orginalnie raczej do sklejenia połówek w całość. Musisz robić je dzielone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robloz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie muszę robić dzielone, ale chcciałem je wzmocnić. Będzie to motoszybowiec, więc czy sklejenie części skrzydeł wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Samo sklejenie nie wystarczy. Wypadało by to potem zalaminować tkaniną szklaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 sklejenie i przelaminowanie miejsca łączenia połówek wystarczy, nie będziesz latał chyba na tak dużych kątach natarcia, żeby poskładać to skrzydełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.