robloz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kupiłem zestaw motoszybowca o rozp 150cm. -skrzydła to styropian oklejony fornirem. Mój problem: to jak wkleić skrzynkę na bagnet do skrzydła? Dodam,że fornir jest cały-bez nacięć i w skrzydle nie ma dżwigarów . Dlaczego przy każdym moim poscie jest na początku jakaś gwiazdka?
Marcin K. Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Gwiazdka jest oznaczeniem tematu w którym dałeś notkę, lub założyłeś dany temat
olo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 To stosunkowo nieduże skrzydło i orginalnie raczej do sklejenia połówek w całość. Musisz robić je dzielone ?
robloz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Nie muszę robić dzielone, ale chcciałem je wzmocnić. Będzie to motoszybowiec, więc czy sklejenie części skrzydeł wystarczy?
Rafal B. Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Samo sklejenie nie wystarczy. Wypadało by to potem zalaminować tkaniną szklaną.
Eryk Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 sklejenie i przelaminowanie miejsca łączenia połówek wystarczy, nie będziesz latał chyba na tak dużych kątach natarcia, żeby poskładać to skrzydełko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.