TooM Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Koledzy namawiajcie do popierania przez swoje lepsze połowy naszego pięknego hobby.nie tylko biernie . Warto je wciągnąć w czynne uprawianie tej zabawy. Nam z synem się udało i przed Świętami Bożego Narodzenia spotkała mnie wielka radość Moja lepsza połowa Alina ,została wyróżniona najwyższym odznaczeniem przyznawanym przez międzynarodowy związek aircombaciarzy ACES. Otrzymała tytuł HAC 2014 * To już drugi tytuł dla Poskiego zawodnika -zawodniczki od ustanowienia reguł międzynarodowych. Piotrek ( pośmiertnie HAC 2010) niestety tego nie doczekał ,ale tam w górze pewnie też podskakuje ze szczęścia. Myślę że jutro oberwie mi sie od Aliny za to że ją chwale, ale chłopaki wybaczcie -nie mogłem nie napisać zwłaszcza że wybierają zawodnicy z całej Europy a nie działacze czy media.. *) Reguły ACES 2.4.1 Honorowy Kombatant Aircombat (Honoured Air Combatant (HAC))Jeden członek, który wykazał się wyjątkowo cennymi zasługami dla ACES wybierany jest co roku przez członków i otrzymuje to odznaczenie.
TeBe Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Gratulacje dla Pani Aliny od całej załogi Forum Miszczu na pewno się cieszy i też gratuluje... Spokojnych Świąt!
ahaweto Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Pani Alino, Gratuluję. Takie wyróżnienie dla "kobitki" toż to ogromny prestiż w naszym gronie.
Rekomendowane odpowiedzi