TooM Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Koledzy namawiajcie do popierania przez swoje lepsze połowy naszego pięknego hobby.nie tylko biernie . Warto je wciągnąć w czynne uprawianie tej zabawy. Nam z synem się udało i przed Świętami Bożego Narodzenia spotkała mnie wielka radość Moja lepsza połowa Alina ,została wyróżniona najwyższym odznaczeniem przyznawanym przez międzynarodowy związek aircombaciarzy ACES. Otrzymała tytuł HAC 2014 * To już drugi tytuł dla Poskiego zawodnika -zawodniczki od ustanowienia reguł międzynarodowych. Piotrek ( pośmiertnie HAC 2010) niestety tego nie doczekał ,ale tam w górze pewnie też podskakuje ze szczęścia. Myślę że jutro oberwie mi sie od Aliny za to że ją chwale, ale chłopaki wybaczcie -nie mogłem nie napisać zwłaszcza że wybierają zawodnicy z całej Europy a nie działacze czy media.. *) Reguły ACES 2.4.1 Honorowy Kombatant Aircombat (Honoured Air Combatant (HAC))Jeden członek, który wykazał się wyjątkowo cennymi zasługami dla ACES wybierany jest co roku przez członków i otrzymuje to odznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Gratulacje dla Pani Aliny od całej załogi Forum Miszczu na pewno się cieszy i też gratuluje... Spokojnych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Pani Alino, Gratuluję. Takie wyróżnienie dla "kobitki" toż to ogromny prestiż w naszym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi