Gość horn3t Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 W Złotowie Jan pewnie (liczę na to ) będzie robił tradycyjnie w maju piknik modelarski. Jan jest super organizatorem daje wspaniałe warunki do latania i nie tylko to może przy tej okazji wpisać się z FanCubami w I wiosenny zlot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Do maja powinno nas być więcej, a i miejscówka super. Organizator też zna się na rzeczy (jestem za) Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Kross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bydgoszcz pewnie zawita obfitą ekipą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Do maja daleko a ja rownierz zazdroszcze tym co juz mieli maly zlot FC-ow. Moj juz tez oblatany i kolejne slady nauki. Filmik sie nie nagral, mam tylko 7 sekund (braklo mojej pamieci w telefonie).Ale fajnie ze jest nas coraz wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 hmmm tak się zastanawiam jak patrze na ten film z lotu, czy tylko u mnie ciagnie samolot tak do góry jak dodam "gazu". Sam ciągnie w górę i muszę cały czas kontrować sterem wysokości o.O a środek ciężkości mam ustawiony tak jak w instrukcji i przed każdym lotem sprawdzane. i sorki za offtop Ja mam zmiksowany doświadczalnie gaz z wysokością. Bez tego też zadzierał mimo skłonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kross Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 ... Moj juz tez oblatany i kolejne slady nauki. Filmik sie nie nagral, mam tylko 7 sekund (braklo mojej pamieci w telefonie).Ale fajnie ze jest nas coraz wiecej. To tylko pogratulować postępów. Mój FunCub dopiero ukradkiem wygląda z kartonu, daleko mu do złożenia, co dopiero oblot. Już nie wspomnę, kiedy to ja się latać nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak widze FunCuby fordońskie, to stwierdzam, że czas nauczyć się aerografu. Będzie oliwkowy i "Invasion Stripes". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja się czuję ostatnio "wyalienowany" na lotnisku zastanawiam się" nad kredytem na zakup FunCab choć nie wiem po co mi to i czy dam radę opanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Kupuj, kupuj. Ja za miesiąc pokażę plany, jak z FC zrobić platformę do FPV ze śmigłem pchającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A tak bylo w Trzech Kroli w Katowicach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol.M Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Teraz to w co drugi bezwietrzny dzień będzie u nas zlot funcubów. A za jakiś czas to pewnie i nocny zlot FC zrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 U mnie niestety śniegu brak i błotko. Narty czekają i nic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Heja! . Dziś co prawda nie FunCubem ale Easy Star 1 ką wykonałem 1 lot w tym roku,czyli sezon 2015 rozpoczęty, właśnie wróciłem i za chwilkę wrzucę film na youtube, pogoda beznadziejna ale i tak było słodko. Ech brakowało mi tego;) Dorzucono film;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Teraz to w co drugi bezwietrzny dzień będzie u nas zlot funcubów. A za jakiś czas to pewnie i nocny zlot FC zrobimy Właśnie mi przypomniałeś że nie mam jednej rzeczy w w swoim FC. Oświetlenia Trzeba szybko nadrobić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArabaT Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Noooo. Oficjalnie nie bylo podane, ze zlot bedzie za dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Właśnie mi przypomniałeś że nie mam jednej rzeczy w w swoim FC. Oświetlenia Trzeba szybko nadrobić. Zimne ognie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre85 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam wszystkich Funcubowców pogoda za oknem nie zachęca, ale miło powspominać lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Czy jakis pomysl na termin i miejsce spotkania juz ktos ma? Ja nie mam napewno pomyslu na miejsce spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre85 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Może miejsce z mojego filmu powyżej? to Zielonki Parcele k/Warszawy - często można spotkać tam modelarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A tu niedzielne loty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi