pietka Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://v.iplsc.com/airbusy-a350s-lataja-jak-mysliwce/0003QUHRAL2LS9UJ-V1.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wiele razy się zastanawialem czy konstrukcja (nie wspominając masy) takiego potwora pozwala na zrobienie pętli czy beczki. Oczywiście bez pasażerów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://v.iplsc.com/airbusy-a350s-lataja-jak-mysliwce/0003QUHRAL2LS9UJ-V1.mp4 To samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mega filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Większość cywilnych pilotów to emerytowani wojskowi, więc latanie w kluczu to dla nich nic nowego. A czy da się zrobic beczkę? Oczywiście. I nie trzeba do tego komputerów i fly by wire. W obecnych samolotach to komputery przeszkadzają robić takie manewry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wiele razy się zastanawialem czy konstrukcja (nie wspominając masy) takiego potwora pozwala na zrobienie pętli czy beczki. Oczywiście bez pasażerów ;-) Wydaje mi się że raczej nie troche za nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To jest akurat ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Potwierdzam .. Robert z tymi "emerytami" tez bym nie szufladkowal bo załogę mijam bardzo czesto i pilotami są dosyć często ludzie w moim wieku lub ciut starsi .. Nie ukrywam, ze lekko im zazdroszcze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ale Ty wiesz ile pilot wojskowy może mieć lat aby pójść na emeryturę? Będzie młodszy ode mnie. No i nie piszę, że wszyscy to emeryci wojskowi, ale do takiego pokazu myślę, że wzięli najlepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 a to na pewno :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Słyszałem od jednego modelarza, że kiedyś na premierze któregoś z Airbusów, jeden z pilotów właśnie wykręcił piękną beczkę na takiej wysokości, że wszystko idealnie było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi