KLAKu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam. Poszukuje planów lub też pomysłu na ...?. Coś w miarę powolnego, nie koniecznie typowa halówka. Może to być jakieś ufo lub inny stwór. Miałem Index2, ale po paru lotach nie wytrzymał Na wyposażenie posiadam: - GT2205/33 Waga: 23,0g - Regulator 10A Emax 10,5g - Tower Pro SG-51R 5g 3szt - pakiety Electric Power 330mAh 20g - Dualsky 300mAh 45C/6C 7.4V 25g Za pomysły i pomoc z góry dziękuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayster8405 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Akurat masz zestaw pod ten modelik http://modell-aviator.de/modelle/downloadplan-zweiachs-motormodell-partenavia-jolly/ Jestem akurat w trakcie budowy którą na forum przedstawię oddzielnie w temacie. A tu przedstawiam filmiki oraz na hali Model ma mało części i ładnie pasują.Na cały starczy jedna płyta depronu 3m/m 292/1000, klej UHU por. I jeszcze jeden film jak sobie radzi na wiaterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot71 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Rzuć okiem na ten wątek : http://pfmrc.eu/index.php?/topic/50008-zawody-na-hali/page-2 sam latam takim halowym kombatem i jestem zadowolony, wyposażenie mam podobne a model do lotu waży w granicach 170 g. Wcześniej w swoim halowym spicie miałem podwozie, ale ze względu że to model do walki szybko je wymontowałem. A tu jeszcze link do filmu jak to to lata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAKu Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dziękuje bardzo za pomysły, są bardzo fajne. Niestety nie dysponuje taką dużą hala jak na filmikach, tylko sala gimnastyczna w szkole. I raczej jako początkujący nie dam rady ich opanować P59 Partenavia zrobię może na boisko jak będzie pogoda. Czekam na dalszą relacje z budowy. Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś pomysły proszę pisać. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0101 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Kolego a zalukaj dwa ematy wyżej jest tam STC , na hale, na dwór lata prawie sam a tu masz plany: (wydrukuj, zbuduj i leć) stc.pdf stcbg.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi