endriuRC Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam są jacyś modelarze lotniczy z Bielska lub okolic do wspólnych lotów np na lotnisku w Bielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam co weekend w Bielsku na lotnisku można spotkać grupę modelarzy jak się zrobi lepsza pogoda to znów będą grille itp. Sam też latam na lotnisku w B-B i szukałem jeszcze jakiegoś terenu w Czechowicach właśnie bo teraz mieszkam tu razem z Dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Napisałem do ciebie na pw. najlepiej jak byś do mnie zadzwonił to sie zgadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapitanSOWA Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A znacie jakieś inne miejscówki w BB lub okolicach oprócz lotniska aeroklubu ?? Mieszkam obecnie w BB i rozglądam się za jakimś terenem do lotów.. Trzy lipki znam - ale czasami jest tam za dużo spacerowiczów i psów jak dla mnie ... pozdro.W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja latam w Czechowicach za basenem Mosir w ten wekend byłem na lotnisku w BB ale nie było nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja na 3 Lipkach się zawiodłem jak kiedyś pojechałem i się dowiedziałem że sory ale sobie nie polatam bo już ich jest dużo i dźwięk silnika przeszkadza mieszkańcom, a w powietrzu akurat latała jakaś żarka My na lotnisku przyjmujemy zawsze każdego nawet jak już lata spora grupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Panowie jutro jak nie bedzie padało i zbyt mocno wiało to moge przyjechać na lotnisko w BB z esiakiem i szybowcem możemy coś polatać. Piszcie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie i Panie w sobote idzie ktos na lotnisko w BB pobrykać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Lotnisko teraz otoczone płotem dookoła Ma ktoś jakieś informacje o nowych miejscach do latania w okolicy ? ew. jak się dostać na lotnisko żeby spokojnie polatać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Zapłacić składkę członkowską w Aeroklubie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 i to tyle ? do kogo tam się trzeba zgłosić ? ile to kosztuje ? czy po prostu dowiem się tego w modelarni na lotnisku o ile ona sama jeszcze tam istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Adam, gdybyś był na emeryturze i nie potrafił obsługiwać komputera to może ktoś by Ci pomógł,przedzwonił za Ciebie do Aeroklubu lub poszukał ich strony w internecie i wstawił tutaj cennik. Ja znalazłem stronę aeroklubu i cennik w ok. 4 sekundy a starszy jestem Pytaj zawsze osobiście i u źródła - takie informacje są zawsze najbardziej aktualne i prawdziwe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Modelarnia istnieje 25zł na miesiąc trzeba pismo napisac do aeroklubu o członkostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Podłączam się do tematu będę przejazdem w bielsku gdzie można przed wieczorem polatać ? Z opisu wynika że płot na lotnisku ogranicza dostęp z zewnątrz będę wdzięczny za namiar jako że nie znam okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Cześć. Mieszkam w B-B ale nie latam na lotnisku. Za ciasno i zbyt niebezpiecznie. Szczęście że są miejscówki gdzie można jeszcze polatać w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A tak przy okazji jak już odświeżyliśmy temat. Jest ktoś z Bielska na forum kto lata w okolicy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Cześć. Mieszkam w B-B ale nie latam na lotnisku. Za ciasno i zbyt niebezpiecznie. Szczęście że są miejscówki gdzie można jeszcze polatać w okolicy. Hej Krzysiek, Możesz proszę podać namiary na miejscówki w Bielsku? Jestem co jakiś czas na weekend. Czasem na dłużej. Może warto zabierać ze sobą model Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Cześć. Wzgórze 3 Lipki - tam latają modelarze, tereny pól za drogą S1. Ja latam u siebie przy domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolo Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Dziękuje. Może jak nadarzy się okazja to zawitam na wzgórze. Szczęściarz z własnym lotniskiem za domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi