Skocz do zawartości

Os Max 48 fs surpass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów.

Moje pytanie dotyczy w/w silnika.Nabyłem go okazyjnie i w pokrywie zaworów w pobliżu jednej ze śrub mocujących ja do głowicy jest mały prostokątny otwór.wygląda na fabryczny,jest tak równy.

Może ktoś z kolegów mógłby podpowiedzieć czy ten otwór powinien tam być,czy pokrywa powinna być szczelna.

Opublikowano

Witam Kolegów.

Moje pytanie dotyczy w/w silnika.Nabyłem go okazyjnie i w pokrywie zaworów w pobliżu jednej ze śrub mocujących ja do głowicy jest mały prostokątny otwór.wygląda na fabryczny,jest tak równy.

Może ktoś z kolegów mógłby podpowiedzieć czy ten otwór powinien tam być,czy pokrywa powinna być szczelna.

Zdjęcie, prosimy o zdjęcie.

Opublikowano

Doskonale...wiec czekaja mnie poszukiwania.Moze kolega lub koledzy wiedza czy będzie pasować pokrywa z 40-stki,lub 52-ki.Lub gdzie można by zamowic oryginalna?W sklepach które przejzalem nie maja w ofercie.

Opublikowano

No to sprawa jasna. Albo śruba była rozwiercana niezbyt umiejetnie albo gwint był zerwany i przerabiany

przerabiany na większy.

Opublikowano

Być może był uszkodzony imbus bo gwint jest oryginalny.Zamówię pokrywe z linka który podał kolega.Dziekuje koledzy za zainteresowanie :)

Opublikowano

Ale to na moje oko w niczym nie szkodzi, są silniczki, które mają zawory zupełnie odkryte i też jest git.

Z drugiej strony koszt pokrywki niewielki, więc jak chcesz to se kup.

Będzie Pan zadowolony :)

Opublikowano

Tutaj masz kolego numer aukcji z Ebaya. 381168150989, sprzedający ma nawet 5 sztuk oraz inne części do tego silniczka w fajnych cenach, warto zrobić czasami zapas.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.