Krzysiek M Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam ,poszukuje gaźnika do tego silnika , orientuje sie gdzie mogę takowy kupić, ewentualnie szukac jakiegoś zamiennika ? -K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A co? Już wyjęliście silnik z wystawowego celu powietrznego? Do WSOSPu wstawiliśmy go ledwie tydzień temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czarek, a może w powietrzu przechwycili . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czarek , silnik kupiłem rok temu na alledrogo , i pomyślałem że czas go uruchomić . Czy takie było pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ciężko będzie kupić używkę, bo silnik rzadki i stosunkowo nowy . Może zapytaj Grzegorza z Nastika bo on jest przedstawicielem na Polskę Mvvs-a czy by Ci za uczciwe pieniążki nie ściągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ok dzięki Rafał , popytam co i jak , takiej odpowiedzi potrzebowałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian73 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Radek z OL-PENu też handluje tymi silnikami i chyba nawet na MVVS-ach lata, może on będzie miał jakąś używkę, lub załatwi nowy. http://modelarski.com/modelarstwo-kontakt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Juz temat dogadany , także dziękuje Panowie za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi