bandi Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam Jak w temacie czy może mi ktos powiedzieć jak ustawić ten regulator aby pominąć hamulec <wyłączyć go całkowicie > i żeby drążek gazu działał od 0 a nie od połowy ??? pomocy?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mam rozumieć, że Graupner wyprodukował tylko jeden regulator i to właśnie ten jeden, jedyny model chcesz zaprogramować? Niestety szklaną kulę szlag trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 dokładnie ten zestaw graupnera chce zaprogramować Zestaw silnik Graupner COMPACT 345 + regulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 http://www.graupner.de/mediaroot/files/7734.S_%20BRUSHLESS%20CONTROL_DE_EN_FR.pdf A gaz masz od połowy bo nie podałeś zakresu pracy drążka przy pierwszym podłączeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Instrukcje po Angielsku i niemiecku mam ale nie umiem czytać jedynie po Polsku a jak zrobić żeby drążek gazu był od początku?? skoro źle podałem??jak to zaprogramować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A gaz masz od połowy bo nie podałeś zakresu pracy drążka przy pierwszym podłączeniu Podpinam się pod temat. Problem dotyczy regulatora TURNIGY PLUSH-30A. Jest to jeden z wielu regulatorów Turnigy jakie posiadam. Regulator startuje od połowy drążka, inne regulatory na tych samych ustawieniach nadajnika startują od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Włącz nadajnik i daj gaz na max. Podłącz zasilanie do regulatora i poczekaj na 2 -gi sygnał,następnie zjedż drążkiem gazu na zero i gotowe.Gaz będzie działał od samego dołu do góry . Oczywiście rób to ostrożnie ,tak robi się z większością regli,nie wiem jak zareaguje ten Turnigy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi