patryk6w Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam. Poszukuję plany samolotu energy 3d. Kiedyś były dostępne na stronie razem z poradnikiem, ale z tego co widzę strona wygasła, a z nią plany. Może ktoś z użytkowników ma je gdzieś na dysku i chciałby się podzielić. Byłbym bardzo wdzięczny. Mój e-mail to patryk6w@wp.pl. Z góry dziękuję.
Grzesiek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam. Poszukuję plany samolotu energy 3d. Kiedyś były dostępne na stronie razem z poradnikiem, ale z tego co widzę strona wygasła, a z nią plany. Może ktoś z użytkowników ma je gdzieś na dysku i chciałby się podzielić. Byłbym bardzo wdzięczny. Mój e-mail to patryk6w@wp.pl. Z góry dziękuję. Poszło na poczte e-mail
Wojtek Sz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Myślę, że autor planów nie będzie miał za złe, że je udostępniam.
jacek_podwysocki Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Strona z planami wygasła, odnośnik jest nieaktywny. Czy mogę prosić kogoś kto posiada te plany o podesłanie ich na maila? jpodwysocki[at]gmail.com
jacek_podwysocki Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Odbierz maila powinno dotrzeć Dotarło, dziękuję!
dziobak Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Energy 3D-to D to tylko z nazwy 1.pdf 2.pdf 3.pdf 4.pdf 5.pdf 6.pdf
Rekomendowane odpowiedzi