songo78 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Poleciał? Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kpt.J-62 Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam Kolegę obserwowałem ten temat moje GRATULACJE jest piękny, mam też 50 ale w oryginalnym wykonaniu czyli bez lotek oklejony papierem japońskim i celon został zbudowany w latach 80 i lata do dzisiaj . Serdecznie pozdrawiam życzę tyle samo lądowań ile startów Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Witam serdecznie. Dziękuję za słowa uznania. Wicherek odbył swój pierwszy lot trwający ok 20 min. (wypalone jakieś 2/3 zbiornika). Lata na 1/2 gazu. W powietrzu jest majestatyczny.Wymaga jeszcze regulacji kąta zaklinowania statecznika poziomego. Reakcja na lotki nieco ospała. Przy drugim locie , po uruchomieniu silnika dostałem śmigłem po palcach lewej ręki ( moment nieuwagi !) i teraz czekam , aż się zagoją. Niestety latałem sam , więc nie miał kto robić fotek. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkikul Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ale bez filmu się liczy hehe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam serdecznie Nadal nie uzyskałem odpowiedzi , jak tu zainstalować filmik. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbjanik Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Piotrze- najpierw umieść film w youtubie, potem skopiuj do niego odnośnik (link) i wklej w post na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr21 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam Ten sposób znam , chciałem umieścić filmik na stronie . Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Umieść na Youtube i zaznacz opcję ''film niepubliczny'' jeśli chodzi o to by nie widziały go osoby trzecie. Zrób nam w końcu tą przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi