WRC Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jutro wrzucę foty jednego z tych v-22 z lądowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 U mnie dzisiaj dwa osprey'ie nad domem przelecialy i tak jak Bartek oczy jak 5 zloty Calkowicie nie spodziewalem sie takiego przelotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 obiecane foty z warszawy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 One tak w polu siadały, czy to jakieś tereny wojskowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRC Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jednostka wojskowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pierwsze zdjęcie... rakieta!!! A ten Bies na co dzień stoi w Elblągu: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Way Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Spotters Day 22BLT w Malborku. Kilka zdjęć. SALUTE! 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Way Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nastepne fotki z EPMB 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koriolan2 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam. A u mnie na lotnisku kiedyś wylądował taki samolot. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Fajne fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ArabaT Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Pierwsze zdjęcie... rakieta!!! A ten Bies na co dzień stoi w Elblągu Dziękuję. Ale to zasługa pilota. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toptome69 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 CV 22 Ospray Ze strony 33 BLTr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 W poniedziałek nad moją mieściną Jastrowie (północny kraniec wielkopolski) ok. godz. 14 leciały (na moje oko) dwa B-52 . Na pewno się nie pomyliłem. Przelot był ze wschodu na zachód. Na zachodzie od nas ok. 30 km.jest największy poligon lotniczy i dalej poligon Drawski. Po ok. pół godziny samoloty wracały tą samą trasą. Dzisiaj żona (moja) mówiła że również leciały. Niestety pracowałem w hałasie i nic nie słyszałem . Czy ktoś również widział to samo ? Na wschodzie od nas jest Bydgoszcz, Może tam stacjonują ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Adamie ten przelot był anonsowany i na pewno się nie pomyliłeś. Tych samolotów nie da się pomylić chyba z żadnym innym. To miała być taka demonstracja siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Też je widziałem ale tu wykręciły i poszły na Nadarzyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Piper Seneca na lotnisku w Elblągu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 foto z czwartku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 To ja się pochwale, nie takie ładne jak wasze...mój na dużej wysokości. Zainteresował mnie dziwny hałas i dobrze że wyszedłem z aparatem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzpoczatkujacy Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ostatnio około 3 w nocy przeleciały 3 helki nie wiem jakie bo było ciemno jeden wylądował na polania 10 m od domu mój teren i wysiadło z niego pełno żołnierzy paru pobiegło do lasu a resztę zabrały ciężarówki podmuch był taki że obrazy ze ścian pospadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi