mazur Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zakupiłem silnik EMAX XA2212 w środku była specyfikacja a na odwrocie jakiś list napisany odręcznie. Jak myślicie co napisano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 khmm ciekawa rzecz ostatnio takie liściki Chińczycy doczepiają do produktów żeby nagłośnić tragiczne warunki pracy i wykorzystywanie .. coraz więcej bywa takich przypadków, ale raczej nie tu (??). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 WTF, to z tydzień ktoś musiał pisać wrzuć gdzieś np na RCgroups może chociaż na angielski przetłumaczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zapewne sposób przewinięcia oraz zalecane warunki użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 "silniczek z wróżbą" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Super ciekawostka, mam nadzieje że uda się to rozwikłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jurek, ty lepiej zakop ten silnik gdzieś głęboko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtk08 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Znajomy,który uczy się chińskiego przetłumaczył to tak " ogólnie dziękuję za zakup i zostawia swoje dane do kontaktu". Dodam,że nie naprowadzałem go o czym może być ten list. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gewiner Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 witam, Wystarczy isc na bazar, ale trzeba znalezc kogoś kto jest z Chin (nie tak jak w jednym z polskich filmów) lub po prostu do chińskiej ambasady. Pozdrawiam: Maciek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tez dostalem taki liscik wraz ze swoim emaxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zakupiłem silnik EMAX XA2212 w środku była specyfikacja a na odwrocie jakiś list napisany odręcznie. Jak myślicie co napisano? Po poście Piotra troszkę straciłem wiarę w to odręczne pismo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZWBPiotr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ten tekst naprawde wyglada na recznie napisany. Zebyscie widzieli moja mine jak po rozpakowaniu silnika to zobaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak na pierwszy rzut oka to wyglądają identycznie. Pomyślcie jeszcze o czymś innym ... przecież w minutę to oni takich silników pakują kilkanaście .. silników czy tam pakietów. Wszystko sprowadza się do wykonania kilkunastu ruchów w paręnaście sekund, nie nie mówicie, żeście choćby na filmach nie widzieli jak zapieprzają przy taśmie i pakują różne rzeczy. Napisane na specyfikacji więc ktoś musiałby ją wziąć do domu tzn. podwędzić takową, naskrobać to tam sobie w spokoju i na kolejny roboczy dzień wrzucić to przy okazji do jednego z opakowań. Nie wiem co jest tam napisane, raczej nie jest to akcja firmy bo i po co. Nie wiem co chcą przekazać ale może zgadali się i wrzucają takie rzeczy żeby coś nam zakomunikować. Kwestia tego czy tekst ma pozytywną wymowę jak wyżej " ogólnie dziękuję za zakup i zostawia swoje dane do kontaktu" czy negatywną i ktoś chce pokazać światu w jakich naprawdę warunkach żyją i pracują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi