posejdon1 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Czekam na plany i zaczynam budowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 A w puli nagród kolejna czeka na zwycięzców http://pfmrc.eu/index.php?/topic/53721-konkurs-modelarski-lato-2015-r-e-g-u-l-a-m-i-n/?p=564883 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
posejdon1 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Takie pytanie: Czy oblot musi być wykonany przez twórcę modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie, nie ma takiego wymogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Termin zgłaszania modeli na konkurs zostaje przedłużony do 31 lipca br. Poniżej terminarz konkursu:1. Zgłaszanie modeli: do 31 lipca 2015. Rozpoczęcie relacji z budowy modelu pod tematem Konkursowym jest traktowane jako zgłoszenie się do konkursu i akceptację jego warunków. 2. Zakończenie konkursu: 30 września 2015 3. Ogłoszenie wyników: 11 października 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefanpasz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 SUPER może będzie szansa na start. W lipcu przeprowadzka i remont więc wiele pytań jeszcze przede mną ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar.nod Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam. Ciekawe, czy moja relacja "RWD 5 bis depron w/g Schier-a" kwalifikuje się do konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam Marku, nie, Twoja relacja nie spełnia punktów regulaminu konkursu i dodatkowo zotała rozpoczęta przed ogłoszeniem regulaminu konkursu więc się nie kwalifikuje do udziału w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Przypominam, że 31 lipca ostatni dzień zgłaszania relacji konkursowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 A może dało by się jeszcze przesunąć termin zakończenia? rozumiem, że nie może być przesuwany w nieskończonść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie, termin już nie będzie przesunięty. Ale pamietaj, przegrywać też należy z klasą. Dokończ model na spokojnie, chętnie zobaczymy Twoje zaangażowanie i efekty pracy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Macie racje :-) Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania no właśnie ja tak sobie pomyślałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zapomniałem napisać a nosiłem się z tym zamiarem od początku – mimo że nie zrobiłem nadal oblotu BadPixela ,czyli teoretycznie nie mam pełnego prawa do nagrody- prosił bym o przekazanie jej na cele „charytatywne „ komuś bardziej potrzebującemu np dla jakiejś modelarni bez sponsora... Tu wybór pozwolę sobie zostawić Piotrowi (samolocik) Nie mniej oblot postaram się wykonać i udokumentować (szykuje się pogoda więc może jeszcze przed świętami) -nie zostawię tak niedokończonego tematu . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dziękuję Ci Sławku za ten wspaniały gest serwa zostaną przekazane Mirkowi (mirolek), który samodzielnie i z własnych funduszy prowadzi zajęcia modelarskie dla dzieci ze szkoły podstawowej w Krakowie. Powodzenia w oblocie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi