posejdon1 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Czekam na plany i zaczynam budowę Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted June 13, 2015 Author Share Posted June 13, 2015 A w puli nagród kolejna czeka na zwycięzców http://pfmrc.eu/index.php?/topic/53721-konkurs-modelarski-lato-2015-r-e-g-u-l-a-m-i-n/?p=564883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
posejdon1 Posted June 18, 2015 Share Posted June 18, 2015 Takie pytanie: Czy oblot musi być wykonany przez twórcę modelu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Nie, nie ma takiego wymogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted June 22, 2015 Author Share Posted June 22, 2015 Termin zgłaszania modeli na konkurs zostaje przedłużony do 31 lipca br. Poniżej terminarz konkursu:1. Zgłaszanie modeli: do 31 lipca 2015. Rozpoczęcie relacji z budowy modelu pod tematem Konkursowym jest traktowane jako zgłoszenie się do konkursu i akceptację jego warunków. 2. Zakończenie konkursu: 30 września 2015 3. Ogłoszenie wyników: 11 października 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanpasz Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 SUPER może będzie szansa na start. W lipcu przeprowadzka i remont więc wiele pytań jeszcze przede mną ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar.nod Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Witam. Ciekawe, czy moja relacja "RWD 5 bis depron w/g Schier-a" kwalifikuje się do konkursu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted June 29, 2015 Author Share Posted June 29, 2015 Witam Marku, nie, Twoja relacja nie spełnia punktów regulaminu konkursu i dodatkowo zotała rozpoczęta przed ogłoszeniem regulaminu konkursu więc się nie kwalifikuje do udziału w nim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 Przypominam, że 31 lipca ostatni dzień zgłaszania relacji konkursowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarz115 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 A może dało by się jeszcze przesunąć termin zakończenia? rozumiem, że nie może być przesuwany w nieskończonść... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idfx Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted October 26, 2015 Author Share Posted October 26, 2015 Nie, termin już nie będzie przesunięty. Ale pamietaj, przegrywać też należy z klasą. Dokończ model na spokojnie, chętnie zobaczymy Twoje zaangażowanie i efekty pracy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarz115 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Macie racje :-) Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania no właśnie ja tak sobie pomyślałem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sławek Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Zapomniałem napisać a nosiłem się z tym zamiarem od początku – mimo że nie zrobiłem nadal oblotu BadPixela ,czyli teoretycznie nie mam pełnego prawa do nagrody- prosił bym o przekazanie jej na cele „charytatywne „ komuś bardziej potrzebującemu np dla jakiejś modelarni bez sponsora... Tu wybór pozwolę sobie zostawić Piotrowi (samolocik) Nie mniej oblot postaram się wykonać i udokumentować (szykuje się pogoda więc może jeszcze przed świętami) -nie zostawię tak niedokończonego tematu . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samolocik Posted December 16, 2015 Author Share Posted December 16, 2015 Dziękuję Ci Sławku za ten wspaniały gest serwa zostaną przekazane Mirkowi (mirolek), który samodzielnie i z własnych funduszy prowadzi zajęcia modelarskie dla dzieci ze szkoły podstawowej w Krakowie. Powodzenia w oblocie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts