Jump to content

Wakacyjny konkurs modelarski - lato 2015

Recommended Posts

Termin zgłaszania modeli na konkurs zostaje przedłużony do 31 lipca br.

Poniżej terminarz konkursu:

1. Zgłaszanie modeli: do 31 lipca 2015. Rozpoczęcie relacji z budowy modelu pod tematem Konkursowym jest traktowane jako zgłoszenie się do konkursu i akceptację jego warunków.

2. Zakończenie konkursu: 30 września 2015

3. Ogłoszenie wyników: 11 października 2015

Witam Marku,

nie, Twoja relacja nie spełnia punktów regulaminu konkursu i dodatkowo zotała rozpoczęta przed ogłoszeniem regulaminu konkursu więc się nie kwalifikuje do udziału w nim.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania :)

• Upvote 1

Macie racje :-)

Trochę by to było nie fair bo Ci co pomyśleli - "nie dam rady do tego czasu" może by się zdecydowali mając go więcej. Sam w sobie konkurs już miał nauczyć dyscypliny i zobowiązania :)

no właśnie  ja tak sobie pomyślałem ;)

• Upvote 1

• 1 month later...

Zapomniałem napisać a nosiłem się z tym zamiarem od początku – mimo że nie zrobiłem nadal oblotu BadPixela ,czyli teoretycznie nie mam pełnego prawa do nagrody- prosił bym o przekazanie jej na cele „charytatywne „   komuś bardziej  potrzebującemu   np dla jakiejś modelarni  bez sponsora...

Tu wybór pozwolę sobie zostawić Piotrowi (samolocik)

Nie mniej oblot postaram się wykonać i udokumentować  (szykuje się pogoda więc może jeszcze przed świętami)   -nie zostawię tak niedokończonego tematu .

• Upvote 2

Dziękuję Ci Sławku za ten wspaniały gest :) serwa zostaną przekazane Mirkowi (mirolek), który samodzielnie i z własnych funduszy prowadzi zajęcia modelarskie dla dzieci ze szkoły podstawowej w Krakowie.

Powodzenia w oblocie!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.